- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szerintem jó lett ez a videó (Lenovo mostanában ebben erős), nekem is az jön le hogy kicsit business vonalra szánják. Ott ebben a méretben ez a proci sebesség elmegy, fontosabb szempont a jó akkus üzemidő / beépített 3G modem / hordozhatóság. Nálunk a management simán használ még Core Duo U2400-al szerelt 12"-os gépeket, azoknál is inkább a tetű lassú 1.8-as hdd a szűk keresztmetszet. Ja abban még Intel GMA 950-van, amihez képest a GMA3600 űrrakéta .
Laci
-
vinibali
őstag
azt gondoltam az AMD-s Rory igazolás teljes mértékben segít majd "dönteni" a Lenovonak
[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Boxi88
őstag
Azért mert notebooknak nevezik, attól még csak egy sz*r atom proci van benne...
-
-
dudi
senior tag
ez szerintem az új business class gép, mert ugye a csaj újságíró... a klipp elején legalábbis az volt, aztán haverokkal kocsmába került, majd koncertre, és a végén a főnökkel chat-elt, taj-részegen... no comment a klipp, és a gép is.
Ehhez pedig a lenovo-nak csak gratulálni tudokSounds like your fix is worse than your problem...
-
félisten
Inkább egy C-60-as Brazos-t tolnának alá, ha olcsó gépet akarnak kihozni.
Azt bírnám..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
vanhalen
senior tag
"Netezgetni jó, skypeolni lehet rajta, elchatelget az ember vele és azzal is telik az idő"
Az a GOND vele, hogy nincs hozzá normális graf chip driver [link], anélkül meg "érdekes" a netezés (is) 8 órát meg nem bír, kiváltképp, ha mindent a procinak kell számolgatnia, de ha lenne normális driver, akkor sem (szóval übergáz az egész cucc és vicc kategória..)
A csajszi tényleg jóféle.. szívesen m3h3n ny@ln@m
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
És partyba minek visz laptopot ez a díszliba?
Ott a koncert ő meg netezik? Ez menő mostanság?
Agyfaszt kapok az ilyen idióta reklámoktól.
Szerencsére a bulit is megmentette, mert 5 perccel előtte gyorsan leszervezte a dolgokat. -
hemaka
nagyúr
A kijelző körül az mi?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
alcsa
senior tag
akármilyen is ez a notebook, a videóban a csaj az nagyon ott van
-
lexandro
tag
Biztos nem szerzek sok barátot, de egy konferencia látogatásra vagy valami kiruccanásra, ahol nem akar az ember izomgépet cipelni remekül megfelel mondjuk egy 8 óra aksis masina. Netezgetni jó, skypeolni lehet rajta, elchatelget az ember vele és azzal is telik az idő. Ez is inkább tartalomfogyasztó eszköz mint a tablet csak van billentyűzete is
Robi
-
ddekany
veterán
válasz macilaci78 #8 üzenetére
Én a szokványos honlapok esetén alkalmazott GPU-s gyorsításról beszélek, ami állítólag csoffadt CPU mellet pláne elkel. DX9-el korlátosan működik csak (nincs DirectWrite, stb).
-
vanhalen
senior tag
válasz macilaci78 #8 üzenetére
Nem arra írta.
-
vanhalen
senior tag
Ígéretesnek tűnik. (ha összeáll, még lehet akár sz@r is)
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Cedar Trailt egyenlőre a bátrak és a tudatlanok fognak venni... utóbbi persze hatalmas vásárló bázis. (Gy.k.: a videó driverre utaltam. Ami mellékesen DX9-es jelenleg - kíváncsi lennék böngészéskor ez fog-e érezhetően rontani az akku időn és gördülékenységen.)
-
arty
veterán
nevetséges
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
En inkább egérlaptopnak hívnám, beletesznek egy USB 3.0 h legyen valami jó is benne. Amit nem értettem soha minek rontják el avval a széles kávával azt a csepp kijelzőt inkább raktak volna bele nagyobbat vékony kerettel jobban is nézne ki. Nem tudom, ki tervezi ezeket a gépeket, de h bandzsa az bizti.
Samsung Wave GT-8500
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
banhammer
veterán
Szakadjanak már le egy életre az Atom-ról.
Ennyi pénzért már tabletet lehet venni.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
.mf
veterán
Hiába nevezik át, attól ez még továbbra is netbook.
Az elvileg dec. 20.-án elrajtolt X130e pedig továbbra is "coming soon". Aztán nehogy az legyen vele, mint az X120e-vel, amiről az első hírek tavaly év végén jöttek, majd januárban CES-en bemutatták, nyárig nem volt kapható, s ide a kétmagos verzió el se jutott....
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Batch programozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Politika
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2019 MacBook Pro 16" / i9 2.3Ghz / 64GB RAM / 1TB SSD / Asztro / 27% ÁFA!
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA401QE-HZ214 Garancia, Fehér, 5800HS/16BG/3050Ti 4GB/1000GB
- HP Envy x360 15-fe0007ne - ÚJ -2-in-1 notebook - i7-1355U, OLED, Touch, GeForce
- Lenovo Ideapad Z580 59-351314 laptop bontás