- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szerintem jó lett ez a videó (Lenovo mostanában ebben erős), nekem is az jön le hogy kicsit business vonalra szánják. Ott ebben a méretben ez a proci sebesség elmegy, fontosabb szempont a jó akkus üzemidő / beépített 3G modem / hordozhatóság. Nálunk a management simán használ még Core Duo U2400-al szerelt 12"-os gépeket, azoknál is inkább a tetű lassú 1.8-as hdd a szűk keresztmetszet. Ja abban még Intel GMA 950-van, amihez képest a GMA3600 űrrakéta
.
-
vinibali
őstag
azt gondoltam az AMD-s Rory igazolás teljes mértékben segít majd "dönteni" a Lenovonak
-
Boxi88
őstag
Azért mert notebooknak nevezik, attól még csak egy sz*r atom proci van benne...
-
dudi
senior tag
ez szerintem az új business class gép, mert ugye a csaj újságíró... a klipp elején legalábbis az volt, aztán haverokkal kocsmába került, majd koncertre, és a végén a főnökkel chat-elt, taj-részegen... no comment a klipp, és a gép is.
Ehhez pedig a lenovo-nak csak gratulálni tudok -
Inkább egy C-60-as Brazos-t tolnának alá, ha olcsó gépet akarnak kihozni.
Azt bírnám... -
vanhalen
senior tag
"Netezgetni jó, skypeolni lehet rajta, elchatelget az ember vele és azzal is telik az idő"
Az a GOND vele, hogy nincs hozzá normális graf chip driver [link], anélkül meg "érdekes" a netezés (is) 8 órát meg nem bír, kiváltképp, ha mindent a procinak kell számolgatnia, de ha lenne normális driver, akkor sem (szóval übergáz az egész cucc és vicc kategória..)
A csajszi tényleg jóféle.. szívesen m3h3n ny@ln@m
-
törölt tag
És partyba minek visz laptopot ez a díszliba?
Ott a koncert ő meg netezik? Ez menő mostanság?
Agyfaszt kapok az ilyen idióta reklámoktól.
Szerencsére a bulit is megmentette, mert 5 perccel előtte gyorsan leszervezte a dolgokat. -
hemaka
nagyúr
A kijelző körül az mi?
-
alcsa
senior tag
akármilyen is ez a notebook, a videóban a csaj az nagyon ott van
-
lexandro
tag
Biztos nem szerzek sok barátot, de egy konferencia látogatásra vagy valami kiruccanásra, ahol nem akar az ember izomgépet cipelni remekül megfelel mondjuk egy 8 óra aksis masina. Netezgetni jó, skypeolni lehet rajta, elchatelget az ember vele és azzal is telik az idő. Ez is inkább tartalomfogyasztó eszköz mint a tablet csak van billentyűzete is
-
ddekany
veterán
válasz
macilaci78 #8 üzenetére
Én a szokványos honlapok esetén alkalmazott GPU-s gyorsításról beszélek, ami állítólag csoffadt CPU mellet pláne elkel. DX9-el korlátosan működik csak (nincs DirectWrite, stb).
-
vanhalen
senior tag
válasz
macilaci78 #8 üzenetére
Nem arra írta.
-
vanhalen
senior tag
Ígéretesnek tűnik. (ha összeáll, még lehet akár sz@r is)
-
ddekany
veterán
Cedar Trailt egyenlőre a bátrak és a tudatlanok fognak venni... utóbbi persze hatalmas vásárló bázis. (Gy.k.: a videó driverre utaltam. Ami mellékesen DX9-es jelenleg - kíváncsi lennék böngészéskor ez fog-e érezhetően rontani az akku időn és gördülékenységen.)
-
nevetséges
-
pusszycat
nagyúr
En inkább egérlaptopnak hívnám, beletesznek egy USB 3.0 h legyen valami jó is benne. Amit nem értettem soha minek rontják el avval a széles kávával azt a csepp kijelzőt inkább raktak volna bele nagyobbat vékony kerettel jobban is nézne ki. Nem tudom, ki tervezi ezeket a gépeket, de h bandzsa az bizti.
Samsung Wave GT-8500
-
banhammer
veterán
Szakadjanak már le egy életre az Atom-ról.
Ennyi pénzért már tabletet lehet venni. -
.mf
veterán
Hiába nevezik át, attól ez még továbbra is netbook.
Az elvileg dec. 20.-án elrajtolt X130e pedig továbbra is "coming soon". Aztán nehogy az legyen vele, mint az X120e-vel, amiről az első hírek tavaly év végén jöttek, majd januárban CES-en bemutatták, nyárig nem volt kapható, s ide a kétmagos verzió el se jutott....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az apró notebook kategória megnevezése változott, de vajon a hardver is?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- Mobilinternet
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest