-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Dobd fel az rc1-et [link]
Egy nov.1 es postban azt írta a srác, hogy néha reboot után nem indul (akksi ki-be után igen), meg a wifi nem elég erős, továbbá a 3g alatt eszi az akksit. De szerintem ez már egy javított verzió, ez van fent, éjjel 1 (egy!) százalékot esett a töltöttség. 2 kamera és galéria alkalmazás van, amelyikben szerepel a 3d, azok lenovo barátokAutofókusz megy, képernyő fehéregyensúlyt nem bántja. Wifi, GPS (egy kis EPO hekkel mobilbácsiban, 11 holdat talált kb 10mp alatt), brútusz megy szépen, gravitybox-al is szeretik egymást. Az akksi ideje vetekszik a 150-es kernellel, eddig nagyon bejön. Ha jól tudom a GPS trekker módosítást nem tartalmazza, de az egy sor én nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- TP-LINK routerek
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest