- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Az a gond, hogy gyarthatosag fogyasztas, stb szempontjabol az rx480/580 inkabb az 1070, 1080nak felel meg, a vega meg az 1080tinek, de mindkettot kenytelenek joval olcsobban adni, mert valojaban egy kategoriaval lejjebb versenykepesek csak. Amikor kijott az rx480, szerintem az amd csak akkor szembesult vele, hogy az nv akkorat lepett, amire nem szamitottak, es nem lehet ra valaszuk az tervbe vett gpukkal. 7 nanon erdekes lesz, de szerintem kb ugy hozza be a lemaradasat, ami fele akkora csikszelessegen nem nagy erdem. A pascal jatekra hatekonyabb gpu.
En nem latom amugy az rx480 folenyet, eleg hasonlo szint az 1060nal. Ettol fuggetlenul inkabb vennek rx580at, mert nem szeretem az ilyen agyonvagott membuszokat a nagy lepcsok koze eso mem merettel.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat azt állítja, ők jót akartak, de nem kívánnak harcolni a félrevezető információkkal szemben.
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest