- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Gondolom mivel a szabvány már korábban készen volt így a Volta memóriavezérlője fel lett rá készítve. Ez meg csak egy termék egy gyártótól.
GDDR5-ből is lehet Samsung, Micron, Elpida, stb. memória ugyanolyan típusú GPU mellett.(#8) t72killer
Az nVidia nem csak a memóriát centizi ki, hanem már a csipjeik felépítését is, de meg kell hagyni jól csinálják. Ettől is ilyen jók fogyasztásban.(#12) kolopele
Senki sem kényszerített arra, hogy 4K-n játsszál...
Igen, a 4K most még a csúcskártyákkal is kompromisszumos, de én pl. nem is nagyon értem, hogy milyen pluszt ad játékban a magas felbontás. Sokkal fontosabb, hogy legyen G-Sync/FreeSync, meg szép egyenletes teljesítmény, sőt, még a magas FPS és egy 144Hz-es monitor is előrébb való szerintem, mint a nyomorult 4K. Szerintem a 4K munkához való, ha meg azon akarsz játszani, netán az általam írt dolgok valamelyikét vagy mindegyikét élvezni szeretnéd még mellé, akkor bizony még mélyebben a zsebedbe kell nyúlni... ez van, ha mindent akarsz. -
-
Segal
veterán
Az hogy velunk ma tudatta a Samsung nem azt jelenti hogy a partnerekkel is ma tudatta. Ok mar honapok ota tudhatjak a pontos parametereket csak nem beszelhettek rola. Mar csak ossze kell rakni az eddig papiron letezo kartyat es finomhangolni meg szoftvert irni hozza. Siman rajta lesz ez a Voltan
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nagyobb tempó, nagyobb kapacitás és kisebb üzemfeszültség jellemzi az újdonságot.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest