- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- AI a játékokban és azon túl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom mivel a szabvány már korábban készen volt így a Volta memóriavezérlője fel lett rá készítve. Ez meg csak egy termék egy gyártótól.
GDDR5-ből is lehet Samsung, Micron, Elpida, stb. memória ugyanolyan típusú GPU mellett.(#8) t72killer
Az nVidia nem csak a memóriát centizi ki, hanem már a csipjeik felépítését is, de meg kell hagyni jól csinálják. Ettől is ilyen jók fogyasztásban.(#12) kolopele
Senki sem kényszerített arra, hogy 4K-n játsszál...
Igen, a 4K most még a csúcskártyákkal is kompromisszumos, de én pl. nem is nagyon értem, hogy milyen pluszt ad játékban a magas felbontás. Sokkal fontosabb, hogy legyen G-Sync/FreeSync, meg szép egyenletes teljesítmény, sőt, még a magas FPS és egy 144Hz-es monitor is előrébb való szerintem, mint a nyomorult 4K. Szerintem a 4K munkához való, ha meg azon akarsz játszani, netán az általam írt dolgok valamelyikét vagy mindegyikét élvezni szeretnéd még mellé, akkor bizony még mélyebben a zsebedbe kell nyúlni... ez van, ha mindent akarsz.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Segal
veterán
Az hogy velunk ma tudatta a Samsung nem azt jelenti hogy a partnerekkel is ma tudatta. Ok mar honapok ota tudhatjak a pontos parametereket csak nem beszelhettek rola. Mar csak ossze kell rakni az eddig papiron letezo kartyat es finomhangolni meg szoftvert irni hozza. Siman rajta lesz ez a Voltan
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest