- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
GodGamer5 #45 üzenetére
A HBCC-nek semmi köze a memória típusához. Az működne GDDR6-tal is. A probléma ezekkel a memóriákkal az I/O konfiguráció, mivel például egy 32 bites megoldás már túl szűk ahhoz, hogy hatékony legyen. Ezért használnak az energiahatékonyra tervezett memóriakonfigurációk (Wide I/O és HBM) 256-512-1024-2048-4096 bites buszt. Emellett amíg mondjuk HBCC nélkül az AMD rá lenne kényszerítve a 16-24 GB-os VRAM-ra, addig HBCC-vel már bőven elég 4-8 GB is, tehát érdemesebb az energiahatékonyságot választani a tárkapacitás helyett. Ha az AMD-nek nem lenne HBCC-je, akkor ugyanúgy menne a tárkapacitásra, mert anélkül kifutna a rendszer a VRAM-ból, és úgy már az a ~30 watt spórolás nem sokat ér.
-
Oliverda
félisten
válasz
t72killer #92 üzenetére
Az AMD-nél sem teljesen hülyék, amit csak lehet GDDR6-ra építenek majd, amíg összességében egy picivel is jobban megéri, mint a HBM.
A HBM-nek még egy jó darabig az enterprise termékeknél, illetve a Kaby Lake-G jellegű, helytakarékos konzumer fejlesztéseknél lesz keresnivalója.
-
laposonly11
senior tag
Pontosan, a monitor natív felbontásához bőven elég a 2x, 4x élsimítás, aki meg 8x vagy 16x at erőltet, anélkül hogy megnézné a két kicsi szemével, hogy lát e szignifikáns különbséget, az inkább játszon konzolon és ne vegyen PC-t, olcsóbban jár!
Sőt, ott rögtön megszűnik a "Hol vannak a grafikai beállítások" hülyeség, és csak a játékélményre tud majd az illető koncentrálni.
(Főleg hogy most itt a Microsoftnak a legújabb XBoxa, egy csúcs VGA árában 165E Ft, ami már 4K-ban is rendesen viszi a legújabb címeket.) -
-
Cs1csó
titán
A technikai részéhez nem értek de addig nem látom értelmét ameddig emberi áron nem lehet kapni, a DDR4-el is rogyásig vannak a boltok de még a DDR3-as is aranyárban van. Ez kb. olyan szint már mint a procim ami 2,5 évvel ezelőtt ugyanannyiba került mint most, ez több mint vicces.
-
Ok, de ha veszek egy konkrét kártyát, az már nem fog fejlődgetni a gépben. Hiába olyan király futurisztikus megoldás a HBM, ha a zöld GDDR5(X)-es karik ugyanazt a teljesítményt kb 25-30%-kal kevesebb hőtermeléssel oldják meg, mint az elérhető legújabb radeonok. Ha karit akarok venni most, akkor azt kell nézzem, ami a polcon van, nem azt, amit 2év múlvára igérnek.
Jövőre uez lesz a felállás, GDDR6 ad x sávszélt, amivel a volta learatja a babérokat, az AMD-s HBM ugyan lehet 2x, de maradnak tovább a levesben. Ne legyen igazam...
-
-
Oliverda
félisten
"A Samsung új GDDR6-os memóriája x32-es I/O konfigurációt támogat"
vs.
"Az egyiknek van jövője, míg a másiknak nincs.
Csak a HBM-ben van fejlődési lehetőség. Az Extremetech cikke elég jól leírta, hogy miért. A GDDR5X a GDDR5 legnagyobb problémáját nem oldja meg. Fizikai képtelenség megoldani 32 bites I/O-val." - [link]Kemény dolog ez a fizika...
-
bindike01
aktív tag
-
bindike01
aktív tag
válasz
t72killer #85 üzenetére
Igen tudom. Ez a gyártóknak jó így van pénzük fejleszteni ...aminek a hátul ütője az a pénztárca. Most lehetne azzal jönni hogy miért "nem tanultál agysebésznek" mert akkor nem doomoznák otthon meló után. Ergo kevesebb pénzt is keresek. Így nem telik most egy 1080 TI re hogy 4K ba toljam
Na de ez nem az a topik szóval nem akarom itt szét trollkodni....
-
-
bindike01
aktív tag
válasz
#72042496 #81 üzenetére
Én 43" ason tolom az asszony 55" 6. genes samsung tv n. Abszolút nincs csúszás a képeken és nagyon élvezetes. Csak amikor kénytelen vagy egy 4 k s kijelzőn 1080P ben megjeleníteni a dolgokat akkor látszik is a különbség. Egyedül csgo ami nem megy jól nálunk 4 k ban .
Ha felviszem a felbontást bezöldül a kép ha meg 2 k ra veszem le akkor vissza vált 30herz re........Más játéknál megy a 4 k 60 hrtz. HDMI2.0 megvan.A lényeg hogy ha már vennél egy 60 70 körül kártyát vigye már el a 3 5 éves játékokat 4 k ban legalább high 60 fix fps el. Aki meg azt mondja hogy elég neki a 30 fix az még vagy nem ült normális gépnél vagy hazudik!! Mindenki tudja és látja hogy a 60fps/hertz kell hogy élvezhető legyen valami. Afölött nem tudok nyilatkozni.
Jöjjön csak az a ddr6 és lehessen újra kapni 120000 felső kategóriás kártyákat. Mert siralmas hogy ennyire felmentek az árak. Tudom ez már nem idevág ehhez a témához meg már 100 topikban kivesézték.. Na de akkor is
1080TI t mindenkinek 120 ért.
-
pengwin
addikt
Igazad van, mondjuk én pl. az AA, Motion Blur, Film Grain és hasonló nyalánkságok lekapcsolásával szoktam kezdeni, mert valóban sokat tud nagyon számítani, amellett, hogy pl. az utóbbiak zavarnak is.
Mondjuk azt is hozzátenném, hogyí 4K Supersamplinghez meg pont 4K-nál alacsonyabb felbontású monitor kell. -
törölt tag
Fejem csak akkor, ha előző nap sokat iszom.
Nem vagyok szemüveges, szerencsére szükségem sincs rá. Nem is érzem hogy fárasztana egy ekkora kijelző, nyilván úgy állítom be, hogy kényelmes legyen. Ez leginkább a háttérvilágításon múlik szerintem, amit alacsonyra tettem. Így se szürke a kép.
A fejem persze mozgatni kell amikor Windows alatt intézek rajta dolgokat, de ez már csak munkában is ilyen, ahol meg két monitorom van.
-
-
törölt tag
válasz
t72killer #76 üzenetére
Pedig az LG-nél már létezik, pár napja tudtam meg én is. Nézz be az OLED topikba például, tapasztalat is van vele (az újabb hozzászólásokat nézd inkább, pár hónapos dologról van szó).
-
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #72 üzenetére
Jaja, én igazából a 4K@120-at várom OLED tévén, hogy ne csak a nagy méret legyen adott, de az egyébként szuper képminőség is. Ez még biztos évekkel arrébb van, bár az már egy bíztató jel, hogy az ideiek támogatják a FHD@120-at.
Csak mire a HDMI 2.0 is nagy nehezen felkerült a VGA-kra... remélem, a 2.1 már időben megérkezik.
(#75) snecy20: 49"-ost nézek egy méterről. Fél nap volt megszokni, szerintem szuper. Volt 55"-osom is, de arra is csak azért mondom hogy kényelmetlen, mert nekem túl magas már. (Ezeket a falra szereltem fel, nem a talpukon állnak.)
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
DonaldJames #71 üzenetére
Csak kicsi a képátló. Én már a 32"-ről is mennék feljebb legalább 40-re, de ha lenne, 50-60"-et is el tudnék képzelni az asztalon. A jót könnyű megszokni.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
#72042496 #69 üzenetére
A 4k@120 a DP 1.3 szabvány szerinti maximuma. Régebben a (még mindig meg nem jelent) Asus PA32U-t is DP 1.3-ra írták, mondom jó, akkor várok őszig, és arra váltok, de mostmár arra is csak 1.2-t mondanak, ami meg semmivel nem jobb mint az 1-2 éves elődei. Beruháznék egy minőségi 4K monitorra, de 400k-t azért nem szívesen dobnék ki elavult technológiára. Oké hogy ma még a 60 fps is kihívás játékok alatt egy videokártyának, de ennyi pénzért már legyen jövőálló.
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #67 üzenetére
4K@120-as monitort nem tudok, de 4K@144-est már kettőt is (Acer Predator XB272-HDR és Asus ROG Swift PG27UQ), elvileg jövőre érkeznek. Ezeken nem 1.3-as, hanem rögtön 1.4-es DisplayPort lesz.
A 4K@120-at a tévéknél rebesgetik (FHD@120 már megy némelyiken), ahhoz meg HDMI 2.1 kell majd. (DisplayPort elvétve kerül tévére.)
-
válasz
Dr. Akula #67 üzenetére
Ja, hogy DP1.3-as monitort keresel
Háát, azt húzzák mint a rétestésztát
, uis egy 4k144Hz, jó színvilágú+dinamikájú monitort az ember már nagyon sokáig nem cserélne le. A QHD-s swiftemről szivesen lépnék egy ~32" körüli 4k120+Hz-es IPS szépségre, de efölött már nem látok eszközt, ami a szememet jobban ki tudná szolgálni. Már a QHD 27" is közel jár, kb 50 centiről kezdem látni a pixelhálót - azaz a 4k hasznát valszleg még éppen látnám, de afölött már felesleges lesz szaporítani a pixeleket. = a fenti speckókkal készült monitort 20évig se adnám el.
-
Derivel
tag
válasz
Televan74 #49 üzenetére
Lehet, hogy technológiailag jobb a HBM2, viszont ahogy az AMD használja a Vegánál (2 stack) semmivel sem gyorsabb, mint a GDDR5X egy magasabb sávszélen.
Vega64: 484GB/s
GTX 1080Ti: 484GB/s (352 bites busz)
Titan Xp: 548GB/s (384 bites busz)A Vega Frontier Edition-nél a 4 csomagos HBM2 már tényleg gyorsabb.
-
snecy20
nagyúr
Nekem viszont az a tapasztalatom hogy low és ultra high között nincs annyira sok különbség ma már erőforrásigényben, ellenben az élsimítás még mindig sokat kér, nem beszélve arról a tengernyi sok látványjavítóról, amit manapság alkalmaznak. Ha mindenhol mindent ész nélkül bekapcsol az ember, akkor tényleg hajmeresztő dolgok tudnak kijönni még 1080Ti-n is.
-
nemlehet
őstag
Ez nem ilyen egyértelmű. Pl a mindenféle AA-nál jobb a supersampling. Egy 16x AA vagy hasonló megoldás borzasztóan megeszi a kártyát, ellenben 4k-s super samplingal AA nélkül közel ugyan ott vagy kisebb teljesítményigénnyel. A minden maxonnal az a baj amit az egyik PH tesztben is megjegyeztek többen. Supersampling mellé felesleges max AA-t rakni, mert úgy egy 1080Ti-n is 30-40 FPS-t kap az ember. (azt hiszem a Tomb Raider volt a játék).
Én szeretem a szép grafikát, de tény, hogy többnyire a high és ultra közötti különbség még egymás mellé rakott képeken is alig látszik míg teljesítményben sokszor 20-30% többletet igényel. -
pengwin
addikt
Mondhat bárki bármit a látvány nagyon sokszor hatalmast tud dobni a játékélményen.
Ez szerintem is így van, nem is vitatom!
Abban kételkedek, hogy a 4K felbontás ad-e olyan pluszt látványban mondjuk 1440p-hez képest, ami miatt megéri kompromisszumokat kötni, SLI-vel szenvedni és kiadni pluszban többszázezer forintot.
Szerintem a felbontásnál sokkal többet számít az, hogy mondjuk maximumra tudja az ember állítani a grafika minőségét, esetleg a hardver tud (igényektől függően) folyamatos 60-120-144fps-t tartani. Pusztán játékos szemszögből szerintem bármilyen Adaptive Sync-es megoldás is többet dob a látványon, mint a sima felbontás-növelés.
Szóval csak játékra én inkább 1440p-s Adaptive Sync-es monitort vennék, mint 4K-sat nélküle. Ha már munka is lesz a monitoron, akkor meg inkább 4K, 32"-es vagy még nagyobb kijelzőn. -
-
tibaimp
nagyúr
Hajrá. (mondjuk én most egy "elavult" gddr5x-es 1080-al is beérném
)
-
-
carl18
addikt
Azért nem semmi, ha ezzel jön egy videókártya.
A GTX 2070/2080 is ezt kapja. De még lehet a volta titán is ezt kapja.
-
ami egészet ütőképesnek tűnik.
ami egésze
tn ütőképesnek tűnik. -
-
Tigerclaw
nagyúr
Hacsak nem alacsony kapacitással gyártják gondolom ugyanolyan eséllyel vehet az AMD is, mint az Nvidia. A HBM -et ők sem használják minden szegmensben és ha ez mondjuk jobb teljesítményt ad a prémium kategóriában, mint a jelenleg használt akkor ott is válthatnak.
Az mondjuk igaz, hogy ha nem arra volt kifejlesztve egy chip, akkor nem fogját áttervezni emiatt.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Dr. Akula #35 üzenetére
Minden lesz egyszer , a 8k-ra sem mondanám hogy olyan nagyon távoli jövő lenne...mondjuk a 4k után a 8k megmozgatása már nem lesz egy egyszerű dolog hardveres szinten, szóval x év múlva majd megint ott leszünk, hogy a 4k az adott VGA-generációnak rutinból menni fog, de 8k-n már összefossa magát.
-
törölt tag
Gondolom mivel a szabvány már korábban készen volt így a Volta memóriavezérlője fel lett rá készítve.
Csak ugye kérdés, hogy a szabvány megjelenésével volt-e működő chip is, amivel tudott volna tesztelni az NV. Ha meg nem volt, akkor fel tudták-e ennek ellenére rá készíteni a kártyát, illetve az is kérdés ezt egyáltalán megtehették-e mert mi van ha nem kerül gyártásba az új memória, mint ahogy ők számítottak rá
-
Dr. Akula
félisten
GTA5@4K-hoz is nagyon alsóhangon elég csak az 1080 SLI.
-
Vigilante
őstag
Hát az a vicc, hogy én full HD-ba használom az 1080 Ti-met, és pl egy Deus-ex alatt már nem tudja maxon a 144 FPS-t a 144 Hz mellé, amit elvárnék és előfordul ilyen FPS is... Vicc!
Pedig azért a legtöbb AAA-s game is megy maxon 120+ FPS-el, ami azért nagyon jól jön egy 144 Hz-es monitoron. Biztos a sok Quake Champions teszi, de nekem nagyon számít az FPS egy single player game-ben is. Persze MAX beállítások mellett.
Nekem is kéne egy 2560x1440-es 144/165Hz-es monitor a mostani full HD helyett. A Galaxy S7-emnek nagyobb a felbontása, mint a PC-mnek.
Csak már fáj költeni a masinára, főleg ha 7végente elbulizok egy kész vagyont.
Egy bizonyos szint fölött nem szabad nézni az árakat, csak a megszállottság vezérelheti az ember fiát.
Egy drága hobbinak kell ezt kezelni.
-
snecy20
nagyúr
"Ahhoz jelenleg 2 1080Ti körüli teljesitményre lenne szükség,és mivel a gépigények folyamatosan növekednek,én ugy gondolom hogy még legalább 3 gen kell hozzá.Feltéve ha marad a jelenlegi növekedés ami elég necces."
Annyi nem. A Volta csúcskártya szerintem már tűrhetően elboldogulhat a 4K-val, a rákövetkező generációnak pedig már ujjgyakorlat lehet. Persze attól függ hogy nőnek a gépigények...
-
TTomax
félisten
Tehát akkor ugy jövö nyár elejéig senki se várjon Voltat....
-
TTomax
félisten
Nem olyan nyomorult az a 4K.Lassan már a telefonok is komolyabb felbontással birnak mint az átlag pc monitor.Igencsak lehet látni,de nem is kell messze menni amikor az uj xbox konzol is jóval szebb képet tol még FHDban is.Bizony jövöre már jönnek az elsö 4K 120/144Hzes monitorok is.Mondhat bárki bármit a látvány nagyon sokszor hatalmast tud dobni a játékélményen.Persze nem minden ,és nem mindig de azért szerves része.
-
Sinesol
veterán
válasz
t72killer #10 üzenetére
Szerintem sosem fog túlságosan széles körben elterjedni a VR, mivel még optimális megvalósítás esetén is legalább annyi kényelmetlenséggel jár, mint haszonnal. Szerintem sokkal nagyobb lehetőségek vannak az AR-ben, mivel az nem kirekeszti, hanem kiegészíti, plusz tartalmat ad a valós világhoz.
Az AR esetén el tudom képzelni, hogy egy idő után a mindennapi élet elengedhetetlen részévé válik, 24/7 ben használja majd mindenki, viszont a VR maximum réteg igényekre lehet jó, alkalmanként használva.
-
kolopele
nagyúr
Nem a zsebbenyúlás a probléma itt, hanem egyrészt a már említett 1080 SLI anomáliák, ill. több fórumon is problémákról számoltak be az 1080 Ti SLI kapcsán is, de vannak videók is fenn ahol lehet látni a framerate eséseket. Mivel tudja a G-syncet a monitorom, én is látom a minőségbeli különbséget, de a tökéletes 4K élményről még le kell mondani. Ez van, hátha még megérem hogy egyszer tökéletes lesz
-
NandoXXL
senior tag
válasz
Lord Dragon #13 üzenetére
Ki mit vehet meg arról a magyarok tehetnek, más országok tudnak fejlődni. Mi nem. Lásd informatikát gddr5 gddr6, 1080ti, Ryzen, országoknál lengyelek, szlovákok, románok. Itt meg megy szarrágás. A lapcsalád is ilyen bulváros fórum lett, mint amiről beszélünk. Jó lenne, ha legalább a fórumozók fejlesztenék magukat, és nem maradnának edo ram szintjén
Én örülök a fejlődésnek, nagyobb teljesítmény, jó fogyasztás, csupa jó dolog.
(#21) pengwin válasza kolopele (#15) üzenetére
Bocs, tervasztalon se volt 4k mikor én hardcore multit toltam, és top kártyám volt.
-
pengwin
addikt
&& (#20) NandoXXL
Ne haragudjatok, de szerintem itt nem a top kártyákkal van a baj, hanem a marketinggépezetek által gerjesztett túlzott elvárásokkal.
Szerintem realista emberek nem álmodtak 4K játékról ezzel a generációval a GTX 1080 teljesítményének és a pacalos titán specifikációjának ismeretében. Lehetett tudni, hogy sajnos ez még nem lesz elég.A 4K játékot tolják a marketingesek, mert több, tehát jobb is kell legyen. De csak egy mókuskereket raknak az arra fogékony emberek alá, ami még kitart 1-2 kártyageneráción át.
-
pengwin
addikt
Gondolom mivel a szabvány már korábban készen volt így a Volta memóriavezérlője fel lett rá készítve. Ez meg csak egy termék egy gyártótól.
GDDR5-ből is lehet Samsung, Micron, Elpida, stb. memória ugyanolyan típusú GPU mellett.(#8) t72killer
Az nVidia nem csak a memóriát centizi ki, hanem már a csipjeik felépítését is, de meg kell hagyni jól csinálják. Ettől is ilyen jók fogyasztásban.(#12) kolopele
Senki sem kényszerített arra, hogy 4K-n játsszál...
Igen, a 4K most még a csúcskártyákkal is kompromisszumos, de én pl. nem is nagyon értem, hogy milyen pluszt ad játékban a magas felbontás. Sokkal fontosabb, hogy legyen G-Sync/FreeSync, meg szép egyenletes teljesítmény, sőt, még a magas FPS és egy 144Hz-es monitor is előrébb való szerintem, mint a nyomorult 4K. Szerintem a 4K munkához való, ha meg azon akarsz játszani, netán az általam írt dolgok valamelyikét vagy mindegyikét élvezni szeretnéd még mellé, akkor bizony még mélyebben a zsebedbe kell nyúlni... ez van, ha mindent akarsz. -
kolopele
nagyúr
Valószínűleg igazad van mindenben, de nem kell még egy SLI. Néha azon filózom visszamegyek WQHD - ig, azon tud brillírozni azért egy 1080 Ti magas-nagyon magas beállítások mellett is, utána meg majd látjuk mi lesz. Egyébként sokszor azt gondolom nem a játékok gépigénye az ami növekszik, hanem a félkész, optimalizálatlan játékok kiadása halmozódott fel.
-
kolopele
nagyúr
-
kolopele
nagyúr
válasz
Lord Dragon #13 üzenetére
Szerinted miért vesz az ember 1080 Ti - t? Nem azért hogy FHD - ban játsszon. Az SLI meg nem tökéletes, ezt megtapasztaltam 1080 esetében már, a skálázódás sokszor nem volt tökéletes. Egyébként meg kéretik saját véleménynek tekinteni, itt nem azon van a hangsúly hogy ki mit tud megvenni.
-
"Nagyobb tempó, nagyobb kapacitás és kisebb üzemfeszültség jellemzi az újdonságot."
>>>> Ki gondolta volna.... épp úgy van most is mint az előző 5 váltásnál
! A szarabb időzítés valszeg nem rúg annyira labdába a VGA memóriáknál úgyhogy az lemaradt a szokásos felsorolásból, de valószínűleg ilyen téren is változatlan a tendencia.
kolopele : Hú de sajnállak, hogy egy "szaros 1080 Ti-vel" kell kínlódnod, miközben más ember örül, ha egy komplett gépre rá tud szánni 120K-t.
(Amúgy no offense! csak azé na....)
-
bindike01
aktív tag
Remélem
-
-
bindike01
aktív tag
Úgy látom 3-4 év és alap lesz a 4K felbontás az átlag felhasználónak is játékban.
-
-
Segal
veterán
Az hogy velunk ma tudatta a Samsung nem azt jelenti hogy a partnerekkel is ma tudatta. Ok mar honapok ota tudhatjak a pontos parametereket csak nem beszelhettek rola. Mar csak ossze kell rakni az eddig papiron letezo kartyat es finomhangolni meg szoftvert irni hozza. Siman rajta lesz ez a Voltan
-
Z10N
veterán
"ami egésze
tn""Ehhez a teljesítményhez 1,35 V-os feszültségre van szüksége
,.ésEez nem meglepő, hiszen a szabványban is ennyi van előírva, de az előző generációs GDDR5-ös 1,5 V-hoz képest előrelépésnek számít."Az arak lesznek majd az erdekesek.
-
törölt tag
Nem késő ez már picit a Volta-hoz?
Vagy csak simán rápattintják, aztán megy?
-
DonaldJames
tag
Na erre kiváncsi leszek.
-
Televan74
nagyúr
Biztosra veszem hogy a Volta fogja a GPU -k közül legelőször alkalmazni.AMD -nek esélye sincs vásárolni belőle.GDDR5X -el sem látunk AMD kártyát.A Vega csak kínlódik a HBM2 -vel. Drága tőle a kártya és keveset is tudnak a piacra dobni! Egyre jobban várom a 256bites Voltát,16GB GDDR6 -os memóriával.
-
wjbhbdux
veterán
༼ つ ◕_◕ ༽つ Give VOLTA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nagyobb tempó, nagyobb kapacitás és kisebb üzemfeszültség jellemzi az újdonságot.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- ASRock Z270 Pro4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest