Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Na várjunk csak! Nem akarok a fogadatlan prókátor szerepében tetszelegni, de most így két hozzászólásából (amelyekben bevallottan nem akart a részletekbe bocsátkozni) honnan tudjuk, hogy nem tanulmányozta mélységeiben a kérdést? (Nekem azonban egy-két elejtett szavából ez tűnt ki.)
Egyébként továbbra sem érthető számomra ez a gondolatmenet:
- Soha nem lehet tökéletesen meggyőződni valaminek az igaz vagy hamis voltáról (ld. e körben pl. Reginald Rose Tizenkét dühös ember című darabját). Azonban általában elégséges (és a mindennapi élet működéséhez egyenesen szükséges) a kisebb bizonyosság elfogadása.
- De ha szerintetek ez mégsem elégséges, akkor mit ajánlotok? Csak üljünk és nézzünk tátott szájjal, állást véletlenül se foglaljunk, "mert az szubjektív"? Ha pedig valaki mégis megteszi, akkor elnézően simogassuk meg a fejét a kis butának?Hát, mindent egybevetve magam inkább amellett vagyok, hogy - indokolt esetben - foglaljunk bátran állást - de legalább ugyanilyen bátran álljunk készen arra, hogy elismerjük a tévedésünket és megváltoztassuk a véleményünket... indokolt (mindkét helyen szó szerint "indokolt") esetben. De ehhez az kevés indok, hogy "szubjektív", meg hogy "ugyanaz a forrás".
Mindegy, hosszú voltam, ráadásul ez igazából Penge_4-re tartozik, ha akarja, ő majd kiegészíti, illetve elmondja a saját álláspontját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest