Hirdetés
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megbombázta a Dolphin Emulator steames elérhetőségét a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAI
senior tag
Szép darab, gratula hozzá! Mindig is szerettem volna kipróbálni egy ilyet, de eddig még nem volt hozzá szerencsém. Bár a Technic-ek azon időszakából származik, amit a legkevésbé kedvelek (amúgy se szeretem a studless Technic-eket, de ezek a műanyag csövekből, hajlékony rudakból álló karosszériák pláne nem jönnek be), de ez mégis impozáns darab lett. Főleg a felnik tetszenek
Ha jól tudom, egyedül ehhez a modellhez készültek.
Egy apró elírás: az elődje nem 8888, hanem 8880 (ami egyébként szerintem a Technic-ek csúcsa volt, azóta se készült hasonló minőségű modell).
-
DjFlanker
aktív tag
Jó cikk, és nekem is teszik
Ha nyerek a lottón, tuti rácsapok sok tucat legó-ra így utólagJó pilóta alagútban nem katapultál
-
LÁZ
addikt
köszönjük szépen
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (STEELSERIES ARCTIS 7-lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022)
-
Just486
senior tag
Köszi, javítottam az elírást, tényleg kicsit sok volt a nyolcasból
Igen, én is úgy tudom, hogy ez a felni csak ezen a kocsin van. Bár ugye sok esetben nem ritka a LEGO-tól, hogy speciális alkatrészeket adjon egy készlethez. Amúgy 4 egyforma öntvény, tehát az ellentétes oldalakon ellentétes irányba állnak a minták, az elég gagyiThat unconquered country we call the future.
-
ADAM1337
nagyúr
Szerkezetileg még mindig a 8880.
Ami még mindig a polcomon áll.
Legalábbis a váltó hátsó difi műszerfal elrendezés.gamertag: cars1dA
-
Krill77
őstag
Sosem tetszett a Technic lego. Bénán néz ki. Sok lyuk, üres.. Az a híres Porsche is inkább emlékeztet egy roncsra mint kocsira. (sry)
-
v-paci
aktív tag
Jól néz ki
Nekem egy kicsit korábbi darab van valahol a padláson bedobozolva, egy 8865 -ös. Az mondjuk nem néz ki ilyen jól, de egy jó tizessel öregebb is. Lehet elő kéne szedni, kicsit nosztalgiázni...
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
tzabo
tag
8865 nekem is van. Pár éve ebay-ről vettem és egy gyerekkori álom vált valóra vele.
-
A 8880 után ez a gép nagy kedvencem. Sajnos ezt már nem tudtam kikönyörögni szüleimtől anno...
De a 8880 az megvan, méghozzá rögtön 1994-ből.
Jó írás.
Egy ilyennek bontatlanul, dobozában ha jól tudom 600-800 eur körül van jelenleg az ára...
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza || 6000+
-
Balika911
félisten
Mit értesz hasonló minőségű alatt? Nekem van egy 8880-am, nagyon szeretem, de azért a 8110 Unimog számomra minden tekintetben felette áll. De ha autó, akkor a 42056 Porsche is, a dizájnt leszámítva. (Az valahogy élőben se tetszik, idővel szerintem el is fogom majd adni.)
[ Szerkesztve ]
-
GAI
senior tag
válasz
Balika911 #13 üzenetére
ezek az újak nekem már nem tetszenek, (azon kívül, hogy nem szeretem a studless technic-eket), túl sok bennük a spéci alkatrész, ami csak az adott helyre passzol. A 8880 még olyan alap alkatrészekből áll, amiből bármi mást is építhetsz, nem csak az adott modellt. Bár egy olyan Porsche-t azért elfogadnék, csak horrorisztikus az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Mokó
aktív tag
Hát ez valami eszméletlen durva!
Nézve a képeket,"beflasheltem" mennyire akartam én ilyet az ezrefordulün!Bármikor kiraknám mai napig...Azt mehet a vitrinbe'
-
kmisi99
addikt
Vagy 15 éve születésnapomra kaptam ezt a 8448 at. Persze túl kicsi voltam, szóval rajtam kívül mindenki más rakta össze. De aztán idősebben imádtam összerakni. Sajna mára 1-2 komolyabb darabja is hiányzik.
-
orion1025
őstag
-
Just486
senior tag
válasz
orion1025 #22 üzenetére
Pont tegnap kerestem rá jófogáson a 8880-ra, láttam hogy kettő is van eladó dobozzal hiánytalanul... Ejj de megvenném ha lenne rá pénzem
Valakire nagyon irigy leszek
Szerencsém, hogy kölyök koromban már nem ez a modell volt a sláger, így kisebb a csábítás.
That unconquered country we call the future.
-
davidsone
addikt
Menő darab, szépen levetkőztetted...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
bkercso
nagyúr
válasz
orion1025 #22 üzenetére
Szerintem a régebbi darabokvan van egy feelingje, pláne akkor, ha az ember ábrándozott róluk gyerekként.
+1
Engem gyerekként is (90-es évek) az eggyel régebbi iskola nyűgözött le. Fiatal felnőtt fejjel a 8880 mellé össze is raktam a 8865-öt és a 8859-et. Persze bricklinkről, mert úgy olcsóbb volt.Nálam utóbbi valahogy olyan etalonféle... Emlékszem, a kerekeket külön behozattam egy magyar kereskedővel. (A kerék adja meg a készletek hangulatát úgy igazán szerintem.)
A 8880-at is olcsón szereztem, valami pincében pihent, és nem tudott róla semmit az eladó (hiánytalan-e stb.). Dohos szaga is volt. A matricás elemek kivételével beáztattam forró mosogatószeres vízbe az egészet egy napra, és patyolat lett. 300Ft-nyi alkatrész kellett csak hozzá, szóval szinte csoda. Féláron volt így.ADAM1337: Én valami 5 évesen kaptam a 8880-t
Autógépészmérnök édesapám nekem is techniket vett már 5 éves koromtól, de azért jobban visszafogta magát. Akkor még nem ment egyedül. Aztán 8 évesen már bolygóművet építettünk (de azért nem Rába-módra)...
[ Szerkesztve ]
bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0
-
Crafter32
őstag
Nagyon szép!
-
Hg3X
tag
Nagyon menő lett, gratulálok hozzá
Jeff who??
-
DragoX
tag
Megvan ugyan ez nekem is otthon. Emlékszem mikor megvették majdnem szívrohamot kaptam :-D Kár hogy már csak a kabriót tudom megépítrni a két teljes kasztni közül :-\
-
macilaci78
veterán
És nekem megvan!
Összerakva várja új helyét egy vitrinben. Le kell majd porolnom.
8460 is van, öcsémnek pedig 8872 és 8868 is.
Alig várom, hogy legyen gyerek és újra játszhassak!
Balika911: az a Porsche egy jó 20 évvel fiatalabb, mint a 8880.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
STC Speed
őstag
válasz
macilaci78 #34 üzenetére
De jóó, nekem a bmw f1 technik auto tetszett anno, ha jol emlékszem 80 ezer ft körül volt régen, kb max 10 ezerért kaphattam ajándékot,szóval lehetetlen volt
így bburago bmw-t kaptam
Azóta lett igazi bmw-m is, de még a legos verzio hiányik még az életemből -
totemu
újonc
Sziasztok!
Keresek eladó lego 8880 supercar Technic legót. Esetleg tud valaki segíteni?
Köszönöm
Totemu
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az 1999-es Technic "csúcsmodellről" készített képgaléria, némi kommentárral kiegészítve.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- DIGI Mobil
- Itt az áttörés: a Model Y a legkelendőbb személyautó
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest