- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Attól, mert személyeskedéssel nyomatékosítod, nem áll közelebb a mondandód a valósághoz.
A BKK központi utasítása az, hogy ilyenkor is büntetni kell. Nem érdekel, hogy te már a sokadik hozzászólásban bizonygatod, hogy ez nincs így. Te kategorikusan kijelentettél valamit és emellett több hozzászólásban sugalmaztad ugyanazt.
Nem az én funkcionális analfabetizmusom bizonyítéka az, hogy te nem azt írod le, mint amire gondolsz. Mellesleg az, hogy közülünk senkit nem büntettek meg, továbbra sem igazol semmit.
Engem büntettek már tökéletesen ugyanilyen körülmények között, akkor is már ugyanez az automata típus üzemelt. Persze ez szerinted semmit nem jelent, mert nem most történt. Továbbá a BKK hivatalos álláspontja is az, hogy az ellenőreinek büntetnie kell, ezt forrással igazoltam.
Ha tovább akarod folytatni a PR munkát és a személyeskedést, akkor egészségedre.
(#53) Keem1: Velem sűrűn előfordul, hogy napokra elutazom és közben lejár. Online nem vásárolhatok, csak ha már visszaérek Budapestre. Fene a halogatós, nyavajgós, bliccelős mindenembe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- LEGO klub
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- TP-LINK routerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest