Hirdetés
- Teclast Tablet Topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Mini PC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Jéééé, itt egy hozzászólásom...
Hogy on is legyek, csinált már valaki karácsonyfaégő sor helyett ilyet?
Régen volt egy égősorunk, ami szekvenciákra volt osztva, amiket egy "speciális" égő vezérelt, hogy milyen ütemben gyulladt fel, és aludt ki. (A díszítés a foglalaton olyan volt, mint a bogáncs, baromira szúrt, ha rosszul fogtad meg..
) Az évek folyamén tönkrement, elfogytak az égők, akármi, gyerek voltam még akkor. Viszont most...Mpost szeretnék valami hasonlót, LED alapon, hogy sokkal erőteljesebb-teltebb színeket kapjak, (festett üveg vs LED), természetesen szekvenciákra osztva, amik különböző "programokat játszanak". WS2812B ledeket nézegettem hozzá, mint egyedileg címezhető ledek (pluszba multirotor építés közben ez került elém, és ebből van is 5 méter most itthon), láttam arduino alapú vezérlést is (ambilight témában került elém), de nem tudom, hogy lehetne ezt összehozni. Van ötletetek?
-
Plasticbomb
addikt
Ezek az üvegpolcok a gyengéim.!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teclast Tablet Topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EAFC 26
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Mini PC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Az évek folyamén tönkrement, elfogytak az égők, akármi, gyerek voltam még akkor. Viszont most...