Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Knight666
aktív tag
válasz

alex71995

üzenetére
						Én még nem csináltam ilyet (úgy sejtem, hogy engem idegesítene a végeredmény), de megpróbálok válaszolni a kérdéseidre:
Nem kell hurokba kötni, úgyhogy ha a négy sarokban vágod el, akkor csak három sarokban kell összeforrasztani. A negyedik sarokban kell rákötni a vezérlőt az egyik végére. Toldani egy olyan 4eres szalagkábellel a legegyszerűbb, aminek a szélessége nagyjából akkora, mint a LED szalagé. Ha nem szeretnél forrasztani, lehet kapni rápattintható toldókat is. Arra figyelj, hogy csak a megjelölt helyeken szabad elvágni (3 LED-enként). Az esztétikával nem érdemes túl sokat törődni, hiszen úgy sem lesz szem előtt. Az 5m-es szalaghoz járó tápegység megfelelő a rövidebb szalagokhoz is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
 - 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
 - LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
 - Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő