- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz
#23310336 #58 üzenetére
Itt meg a T-pontban megszüntették a szervizes részleget, holott mindig oda vártak a legtöbben, mert alap dolgokat meg tudtak csinálni (szoftverfrissítés, tisztítás, telefoncserénél adatok mentése, stb..). Mostmeg minden szarért küldhetik fel a telefont a központba, az ügyfél meg várjon a csodára.
-
Valdez
őstag
Gyanús, mert nekem péntek 11:34-kor frissített utoljára és ma reggel (vasárnap) már jó volt fiók, és furcsa mód egy levelet sem kaptam, pedig minden nap szokott jönni.
Egyébként a T-ről én is csak rosszakat tudok mondani. A levelezés rendszeresen kihagy, kb 2 heti szinten elmegy 1-2 órára.
Telefonálni egyre nehézkesebb (mobil), full térerőnél napi szinten nem lehet telefonálni, van hogy sms-t sem küldi el, hívásnál van hogy 1 percig kell hallgatni a semmit, mire elkezd csöngeni, van hogy nem lehet hívást kezdeményezni percekig (szintén full térerő), van hogy nem tudnak hívni, mert kisípol a másik oldalon.
Szóval szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Magyar Telekom mobilelőfizetőinek nyújtott levelezőszolgáltatása péntek reggel óta akadozik, a szombati éjszakába nyúlik a javítás.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest