- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
toshiba300 #27 üzenetére
én meg az osx-et nem tudnám megszokni..
de biztos jó!
-
toshiba300
tag
Nagyon szépek lettek az új vaio notik! Igazi minőség! Gondolkoztam, hogy leváltom a macbook-ot, csak az OSX hiányát nem tudnám megszokni
-
Kroni1
veterán
nemrég próbáltam egy sony vaio-t azóta szerelmes vagyok belé.. egyszer biztos lesz egy ilyenem! a többi notihoz képest ég és föld amit eddig használtam, (acer, asus, msi, lenovo, hp, dell alap gépei) A bill., tapipad, maga az anyagminőség egyszerűen megfogott de nagyon!
-
S széria +1
-
imibogyo
veterán
Nekem az L széria is tetszik nagyon.
Otthonra ez a tudás bőven megfelelne, és még a nappaliban is jól mutatna. Már csak az ára a kérdés.
-
zetecR
addikt
Hát igen. A Sony design-ban mindenképpen verhetetlen.
-
Isee
senior tag
Szépek az ús Sony-k, de nekem ezek a fajta billentyűk nagyon nagyon nem adják
-
Devid_81
félisten
Vajon egy éves keresetet ha összelöknék melyiket tudnám megvenni?
Szépek meg jók, de az áruk jobb is ha titok marad. -
zazahoho
őstag
nagyon jól néznek ki
,de az áruk is brutál lesz szokás szerint
-
yakuza.tora
addikt
A Vaio S széria nagyon rendben van!
-
-
Day 'n' Nite
tag
No, most nincs időm elolvasni, csak végigfutottam a képeket. Nagyon szépek, bigLIKE!
-
hoffman_
nagyúr
Azért vannak komprumisszumok
A párom gépe is Sony, tavalyi szériás azt hiszem, és nagyon szép. Nem mellesleg az egyik legjobb ár/érték arány gép szvsz abban a kategóriában. Az új TV is bitang jól néz ki, amire szemet vetettem, és amellett hogy nem csúcskategória, is meg tudták tartani a pofás külsőt.
-
k.
őstag
Én ugyan Apple&Sony buzi lettem az utobbi időkben-régebben csak Sony, de lett egy MBP
-, de ezt az S szériát a szüleimnél irtóra eltudnám képzelni. A helyzet az, hogy anyukám a munkája miatt sem használhatna osxet(csomó progi köti a Winhez) ugyanakkor azért egy ilyen S széria jóminőségű, csöndes és szép. És ha nem szállnak el-de elfognak
-, akkor még állat is lenne.
Az meg külön szemétség, hogy az olcsó Sony cuccok ritkán szépek. Ezért mindig drágát kell venni, ami meg....
-
nednez
tag
Sony nem szarozik
-
hoffman_
nagyúr
De kár, hogy Sonybuzi vagyok
Túl tetszenek
-
hunmyke
aktív tag
Vaio S-nél és még sok notebooknál egyetlen egy dolgot nem fogok egyhamar megérteni. Tetszik, hogy vannak külön funkció gombok, WEB meg a többi, de a hangerő gombokat miért nem teszik ki?
Gyanítom sűrűbben lenne nyomkodva, mint a WEB böngésző indító gombja...Egyébként formailag tetszik az új széria.
-
waporka
tag
szépek a kicsikék!
-
plus44
veterán
Az S bejön, remélem lesz belőle majd I3-as procival szerelt változat is, és akkor csak fél évig kell koplalnom.
-
Boxi88
őstag
Tényleg nagyon jól néznek ki! Megint oda tette magát a Sony, csak kár hogy az áruk el lesz röppenve...
-
Solar_Wind
senior tag
Tetszik az S. Jót tett ez a szögletesítés.
-
Nova96
őstag
Ja,én is
-
Az új Vaio S nagyon jól néz ki, elfogadnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Üzleti Profi Könnyű Ultrabook 14" -75% i7-10610U 16/512 FHD Touch
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest