- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Furcsa nekem ez a kapcsoljuk ki az smt-t HT-t dolog.
egy régebbi 4.genes 6 magos intelen ha kikapcsolom a ht-t olyan tetveslassu a gép betöltése a HT-hoz képest, hogy rossz nézni. Szóval lehet hogy HT nélkül +10 FPS játék alatt , de az egész gép használata, tetvesül belassul, amit nem jegyeznek sehol.
Szóval kikapcsoltam, 1 óráig bírtam , kapcsoltam is egyből vissza a ht-t. Oké hogy programokban esetleg nem hoz semmit, de a win betöltés progik betöltése amikor egyszerre van több, ott rohadtul érezhető a jelenléte.
Csak kíváncsiságból kapcsoltam ki, mert mindenhol írták hogy nem ér semmit, és még a játék is gyorsabb lesz " . Kikapcsolva jobban akadozott " a gép..
De próbálja ki mindenki sztem, és látni fogja.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Egy 12 magos proci SMT on/off tesztje a 6/6-os 3500-ra szerintem nem igazán vetíthető ki. Ahová nem kell erős proci, ott mondjuk hasznos lehet a tesztben lévő eredmény, mert lehet belőle következtetéseket levonni, de nem véletlen, hogy BF5-ről és Star Citizenről beszéltem, mikor a lehetséges problémákra gondoltam. A BF5 a tesztben is szerepelt, így:
Nagy kérdés, mit szól majd a játék, ha a 12 mag helyett csak 6-ot kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest