- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
Greenebola #3 üzenetére
Köszi az infót, de én nem használok Ubuntut... Csak próbaképpen volt fent pár órát.
-
Greenebola
senior tag
Csak a fene egye meg tray ikont nem jelez nekem.
Ami még érdekes csak egyszer bírom elindítani a Felhasználói felületet utána ha leteszem hiába kattintok rá nem jön elő csak kijelentkezés vagy restart után.Van megoldás a problémára ugyebár ez unity alat történik ha nem szeretnénk ,hogy az unity launcherhez rakja a Nod ikont akkor tegyük a következőket.
terminal
sudo apt-get install dconf-tools
dconf-editor
desktop -> unity -> panel -> systray-whitelist, értéknek írd be, hogy ['all']így most már a panelon az értesítési területen fog megjelenni és nincs az a bug hogy ha kilépünk a Nodból akkor utána nem lehet előhozni a felhasználói felületét csak újraindítással.
-
BigManus
addikt
válasz
Greenebola #1 üzenetére
Igen, amikor feltettem kipróbálni az Ubuntu 11.04-et akkor én is belefutottam ebbe a hibába.
Üdv a Linux világában -
Greenebola
senior tag
Üdv!
Jól jött ez a kis leírásÁtváltottam Ubuntura végleg jobb a masinámnak
Én egy ilyet kaptam az arcomba telepítésnél "Please install the following files or packages: /usr/lib/gconv/UTF-16.so"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest