Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #26650 üzenetére
Ha már halleluja, tessék.
Valahogy mi is így vagyunk. Mutogatjuk a táblát, és aki elfogadja ölelésünket, örömmel karoljuk át.-o-
Meseév pályázatra.
Országos Traumatológiai Intézet.
Nagy hírű létesítmény. Volt! Ma már a Péterfy Sándor utcai Kórház alintézménye.
Én még büszke lehetek, hogy az eredeti "cégnél" melózhattam. Olyan neves személyiség volt az intézmény vezetője, mint Prof. Dr. Manninger Jenő.
Ez a lényeg? Nem.Egy alkalommal átvonultam az aulán, és egy rasztás csokoládébőrű kislány akadt az utamba. Csodálkozva nézett rám, talán még soha nem látott hosszú hajú bácsit. Mosolyogva nyomtam egy gyengéd barackot a feje búbjára, és mentem dolgomra.
Hamarosan jöttem vissza, és az aula másik oldalán közeledett felém egy nő, aki karján tartotta a rasztás pöttömöt. Mikor a kislány meglátott, hadonászva mondott valamit a nőnek, aki letette, útjára bocsájtotta.
A csoki rasztás kiccsaj rohant felém karjait kitárva, én pedig térdre ereszkedve fogtam fel kicsiny testének ütését, és egy percre eggyé forrtunk.
Fél füllel hallottam a közelben lévők reakcióját. Édes, aranyos, meg minden.
Minden jónak vége szakad egyszer. Elszakadtunk egymástól, puszikkal pecsételtük meg találkozásunkat.Laci barátom, aki végig velem volt, nem tagadta meg önmagát.
- Úgyis befújlak a feleségednél, hogy csokival csókolóztál...
Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest