Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ONEFREE
aktív tag
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön valakinek végre! Ez lenne az első eset, hogy akár havi díjat is fizetnék játékért! Egy gyenge laptop, de mégis tolhatnád a legújabb címekkel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Carlos Padre #12 üzenetére
Hát, ezt eljátszotta az MS is, lásd WP...
-
Carlos Padre
veterán
A Microsoft egy részvénytársaság, nem magáncég, végtelenül nem lapatolhatja a máshonnan beömlő pénzt az xbox nevű feneketlen lyukba,mert beszámolóval tartozik a befektetők felé. Már így is évek óta kozmetikázza a jelentéseket. Pont emiatt álltak össze a Sonyval, mert a Google simán megtehetszu azt, hogy végtelen pénzt beleöl egy szolgáltatásba, amit vagy leszar miután kinyírta a rivalisokat, lásd android TV, vagy simán bezárja, hogy ennyi volt, ha nem úgy teljesít, ahogy elképzelték. Konteo off.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
drotsztyuart #9 üzenetére
Alapjában véve nincs benne túl nagy zakó, szerintem simán elsülhet jól.
A kérdés az, hogy milyen kedvezményeket kapnak azok, akiknek van mondjuk Gold, vagy GPU előfizetése.
Mert ha ők jobb árban lesznek jogosultak használni, akkor tök jó l ehet, hogy mondjuk menet közben is lesz lehetőség játszani..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
drotsztyuart #9 üzenetére
Marmint a Microsoftot? Aminek kb vegtelen+1 penz all a rendelkezesere?
-
drotsztyuart
tag
Olyan ez mint a vr.
Hatalmas siker lesz a marketing es a jovobelato osztalyaik szerint. Igy egyik sem akar kimaradni. Beleolnek eg rakas zs-t es mar elore elkoltik a vizionalt konternyi penzt amit akarnak keresni.
Aztan jon a zako.Konteo on:
Az vicces, hogy meg otlet szinten se merul fel senkiben, hogy a google nem azert csinalja mert hasznot remel (tudjak ok hogy zako), hanem hogy berantsa a nagy koltekezesbe a tobbit.
Neki annyi penze van mint a szemet.
Jatszhat igy is.
Penzugyi nehezsegekbe hajszolja a tobbieket.[ Szerkesztve ]
-
MeszesKPT
őstag
Valahol elég elszomorító, hogy a játék streaming szolgáltatás terén ugyanaz zajlik le, mint a film és sorozatoknál, csak itt már annak ellenére, hogy a legtöbb még béta státuszban van már mindegyik szolgáltató a maga pecsenyéjét kezdte el sütögetni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
soundsonic #6 üzenetére
Lényegében igen.
Hát ugye a Scarlet-nél elvileg lesz "BC", vagyis Xbox One változata is a játékoknak, ha megcsinálják.
Szerintem simán benne van, hogy ahhoz is lesz park.
-
soundsonic
aktív tag
De, ha jól értem ez csak az xbox one-os játékok futtatására lesz képes. A szerver is 4 db xbox one összekapcsolásával lett kialakítva úgy [mutatták be] , míg a Stadia tervei szerint a hamarosan megjelenő játékok futtatására is képes lesz.(Tudom hogy az one életciklusa még nem kifutott és jó sok játék van rá a stadiával ellentétben, de engem a nextgen címek jobban érdekelnek majd. Vagy majd a scarlet-tel is kialakítanak egy szerverparkot és az one-val tesztelnek?)
-
rnyk
tag
Regisztráltam, meglátjuk, h mi lesz...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nagyon nem. Semmiféle gép nem kell hozzá. Ha megy a szolgáltatás, akkor android-os eszköz, és controller, és go, mehet a játék.
Persze az tök jó dolog lenne, hogyha valakinek van mondjuk elő előfizetése, akkor kedvezőbb feltételekkel tudja használni a szolgáltatást.
Nagyon kíváncsi vagyok ,hogy hogyan fog ez elsülni. Szerintem tuti, hogy elő fogok fizetni, ha elindul.
-
RudY
addikt
Xbox Console Streaming (Preview) requires an Xbox One console with games installed, either owned games or Xbox Game Pass titles for Xbox Game Pass members. Players using Xbox Console Streaming (Preview) can stream Xbox One games installed on their console to their mobile device.
Project xCloud (Preview) streams games directly from the cloud to a player’s mobile device and does not require an Xbox console. Players can quickly stream curated Xbox titles such as Gears 5 and Sea of Thieves - no downloads required.
-
Predatorr
őstag
Úgy lesz kialakítva, hogy a felhasználók gépei lesznek használva, azokkal lesznek számítások végezve, ezáltal a játékok futása lesz lassítva, a hibák meg a felhasználók által lesznek jelezve persze a játékgyártók felé, és a meghajtók írói lesznek miatta szidva.
Nehéz van a google fordítást magyarra átfogalmazni? -
Csak en erzem ugy hogy a Google Stadiahoz kepest kicsit le vannak maradva?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft kiválasztott felhasználókkal teszteltetné felhős játékszolgáltatását.
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...