- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Riasztó topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
Megnéztem az alkalmazást, zseniálisan egyszerű és szemléletes. Annyira magától értetődő, hogy érthetetlen, miért nem valósították már korábban meg. :-)
Gratulálok.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő nagy dobásuk. -
genlog
aktív tag
Azért elsőnek mindenképpp a pénz kell. Majd ezek után belevágnak esetleg olyan projektbe, amit nem a pénzért csinálnak.
Az iwiw-et is így adták el, nem hibáztatom őket.9# Elmondom neked, hazánkban ez hogy van, meg sok más országban is: Ügyes, okos emberek kitalálnak valamit, sokat dolgoznak vele még szerencséjük is van és hirtelen értékes dolog van a kezük között... De ők maguk anyagi gondokkal küszködnek, legalábbis néha problémájuk akad, ami anyagi természetű. Így nem lehet céget és sikeres projektet vezetni hosszútávon. Ekkor ki kell szedni néhány milliárd Ft-ot a cégből, hogy nyugi legyen.
Ha van három, medencés, teniszpályás házad meg több üzleted, vagyonkezelőd több banknál, akkor végre arra koncentrálhatsz, amire akarsz és nem kényszerből dolgozol, hanem élvezetből. -
dajkopali
addikt
van olyan eset pl., amikor a már jól futó vállalkozás is gyenge ahhoz, hogy a következő lépcsőre lépjen - ilyenkor is számba jöhet az eladás
meg azért az egy igen gyakori üzleti gyakorlat, főleg a különösen innovatív fejlesztőknél, hogy
- kitalálja
- felfuttatja
- aztán már nem érdekli, nem kihívás, már csak sima üzlet lenne
- eladja jó pénzért - aztán vagy benne marad részvényesként, vagy nem -, és a big manival elindít egy újat, ami inspirálja
nem mondom, hogy itt is erről volt szó, csak arra akartam utalni, hogy sok oka lehet -
Babetta-X
senior tag
Egyik ügyfelem veterán autójáért kínáltak egy kiállítás után 4 millió forintot, (A kocsi reálisan nem ér ennyit, még ha viszonylag ritka akkor sem), de ő azt mondta inkább jó kezekben szeretné tudni, mintsem, hogy egy gyűjteménybe porosodva végezze, ahol soha többet nem használják és nagyon senki nem látja. Végül odaadta egy fiatal, lelkes srácnak, és ami nagy szó, hogy írt egy papírt arról, hogy a vételárat nem kéri egyáltalán (nem tudom milyen árban állapodtak meg, de tuti közel sem 4m), hanem a srác ezt a pénzt csakis az autóra költheti felújításra és használatra. Mindezt úgy, hogy a tulaj nem úszkál a pénzbe, de nincs is rá szüksége, így nyugodtabban alszik. Tehát tényleg vannak emberek akiket a pénz kevésbé motivál...
-
AssAssynn
addikt
Ha felvásárolják, akkor az azt jelenti, hogy eladta a tulaj?
Ha ennyire jól ment miért adta el? -
zseko
veterán
Kipróbáltam. Semmi hű, de innovációsat nem láttam benne, az pedig, hogy öt perc után letiltja a használatot aznapra, ha nem fizetsz, egyenesen vicc egy nyelvtanuló apptól.
Maradok inkább azoknál, amelyeknek valóban a nyelvtanítás az elsődleges, nem pedig a pénztárcám. -
Eastman
addikt
Gratulálok az ötletgazdáknak, a fejlesztőknek! Szép munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- EAFC 25
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 G5 - i5-125U, 16GB DDR5, 512GB, 14" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest