- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
szupermacs #11 üzenetére
Ha van 4GB RAM-od, akkor a geped eleg a PoE-hez
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
szupermacs #9 üzenetére
A PoE egy kenyerpiriton is elfut. En elsogeneracios rMBP-n jatszottam vegig, amiben GT640M a GPU, es meg lehetett volna lejjebb venni a beallitasokbol. Meg ennel is gyengebb lenne a geped?
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
szupermacs #7 üzenetére
Szerintem meg ami mukodik asztali RPG-n, nem feltetlenul valo PC-re. A dialogusokat es kalandozasokat meg lehet tartani es lehet hozza hegeszteni ertelmes harcrendszert.
A Pillars of Eternity-re pedig feltetlen vess egy pillantast, igy kell modern RPG-t kesziteni. Nemsokara jon a masodik resz, mar nem gyozom kivarni. A Dragon Age-t pedig jatszd Nightmare fokozaton, mindjart mas a leanyzo fekvese.
-
szupermacs
veterán
Pont ez volt az érdemes, hogy egy asztali RPG-t ültettek át csodaszép 2D-be PC-n.
A szabályrendszer kicsit bonyolult, de mivel nem azon múlik a játékélmény, hanem a dialógusokon és a kalandozáson, így nem nehéz. Ma már talán nem ülnék le megint végigvinni, mert rettentő hosszú volt, de 11-12 évesen sem jelentett akkora gondot a játék, hogy ne menjen. Sajnálom, hogy ennyire csőjátékok és primitív mechanikák lettek most az etalon.
Dragon Age nem volt rossz, de sose jutottam a végére, mert sokkal butább volt egy igazi régi vágású RPG-nél. Most ott tartunk, hogy a lapozgatós könyveknél is egyszerűbb egy szerepjáték. -
[CsuCsu]
őstag
válasz
szupermacs #3 üzenetére
Nem tudom, en szeretem az RPG-ket, de a Baldur's Gate szerintem tul van bonyolitva feleslegesen. Nehezen ertelmezheto szabalyrendszer, tul sok a jatekelmenyt erdembe nem novelo korlatozas amik meg az asztali szerepjatekbol lettek megorokolve.
Nem vitatom, hogy a maga koraban kivalo volt, de 2017-ben azert sokkal jobbat is le lehet tenni az asztalra. En feltelepitettem ujra, es 10 perc utan eluntam az agyam. Egyszeruen nincsen kedvem szabalyokkal ismerkedni orakon at. A Pillars of Eternity, vagy az elso Dragon Age nalam a merce jatekmechanika szempontjabol.
A LEGO jatekok pedig szerintem tokeletesek a celkozonsegnek.
-
kolopele
nagyúr
Most vettem meg két példányban a Lego Ninjago Movie The Videogame - et, ez lesz a következő. A Minecraft mellett ezekért a Lego játékokért vannak oda a gyerekeim, de főleg a Minecraft - ért, azóta szinte semmivel nem játszanak mióta ebbe belemerültek, és el kell mondjam 9 évesen jobban értik mint én
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Azért csináljak mert erre van igény.
Sajnos a mai cél közönség már nem igényel baldur gates szintű játék élményt. -
szupermacs
veterán
Sajnálom, hogy nem egy Ultimate Alliance játékot dobnak össze a szuperhősöknek. Kicsit unalmas, hogy ennyire gyerekes LEGO témájú minden játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A folytatásban is feltűnik számos képregényes gonosz és hős, bizonyára mindenki megtalálja majd kedvencét.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest