- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Arra gondoltam, amit te is írsz, hogy nem a rajzolónak kéne ezzel törődnie, hanem a programnak. Ez a rajzfilmes rész még mindig nem tiszta nekem. Kéne egy olyan Blu-ray ahol van felbontásra generált tesztábra.
Közben fogtam az ISO chart-ot és nekiáltam filmezni a D90-nel 720-ban a 16:9 részt. A következőket tapasztaltam:
- állóképnél képes a teljes felbontást megoldani video-nál (illetve picit alatta, kb. 600 lw/ph-t tud, de ez inkább tömörítési hibának tűnik és nem aliasing-nak)
- mozgóképnél (fel-le, jobb-balra svenkeltem) 400 lw/ph-ig durva aliasing van, felette tökéletes a kép. Nem tömörítési hiba, egyértelműen látszik, hogy moire.Szóval összegezve az van amit írsz, kamerával felvett mozgóképnél a tényleges felbontás negyede kell, hogy mozgásnál se legyen moire (azaz mozgás közben FHD-t tud érdemben a 4K).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Emellett a vállalat egy 171 hüvelykes videófallal is demonstrálja majd 4K flottájának erejét.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest