- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tha_answer
őstag
válasz
HujperPatrik #95 üzenetére
Hat persze.
Am legyen. De akkor ne sirankozzon senki h mennyi az ingatlanar. Ja h mnki kellemes helyen akar elni? Kellemes helyek meg korlatosak? But why? Mert nem skalazodnak jol.Lehet teli szajjal szabadpiacozni, de akkor semmi allami egeszsegugyet nem Kell igenybe venni . szivmutetet meg rakkezelest sem.
Az van h vannak dolgok amik nem skalazodnak jol, meg vannak amik igen.
A Netflixnel egy kattintas vasat alatolni a plusz terhelesnek, bambanoeknek meg...
Nem veletlen h allami penzen epul az optika sok helyen.
Szoval a konnyen skalazodasbol szarmazo extraprofit egy reszet vissza lehet forgatni szepen, vagy olyan hatalom kerul a kormanyhoz ami radikalisabban veszi kezelesbe a dolgokat. Oh wait....
-
bambano
titán
válasz
HujperPatrik #95 üzenetére
nem, nem lesz normális piaci folyamat.
piaci folyamat lesz.
az nem normális piaci folyamat, hogy én finanszírozom egy amcsi multi gazdagodását. -
bambano
titán
válasz
HujperPatrik #90 üzenetére
a szolgáltatók úgy fognak cselekedni, hogy amíg a netflixezés egy elfogadható határon belül marad, addig marad minden így.
de mivel már most is látható, hogy ebből baj lesz, ezért megpróbál addig megoldást találni, amíg nem ég a ház a feje felett. ha nem sikerül, akkor rá lesz terhelve az userre az utolsó peták is.
ennek várhatóan az lesz a következménye, hogy az internet szolgáltatók többségét (darabszámra értem, nem nagyságra vagy előfizetői létszámra) fel fogják vásárolni vagy tönkremennek.
azt mindenki döntse el, hogy ez jó-e neki vagy sem.
én szeretnék továbbra is ebben a szektorban dolgozni, de meg tudom oldani a váltást.
mégegyszer: nem az van, hogy most ég a ház. az van, hogy látom, hogy jönnek gyufával. keressük a megoldást. ha nem lesz, akkor fizet az ügyfél. majd jön a csőd. -
bambano
titán
válasz
HujperPatrik #84 üzenetére
a netflix gazdagodik azon a fejlesztésen, amit nekem kell kifizetni és nekem nem jut belőle.
tehát a netflix fizessen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged