- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_CodeRed_
csendes tag
Én nagyon örülök, hogy megjelenik konzolra. Az AC-val sem volt semmi bajom PS4pro-n, nálam egyszer sem volt gond a futtatással, és ligázni is tökéletes, remélem a besorolási rendszert átemelik a konzolos ACC-be, az biztos, hogy a sok vérpistike miatt elférne ha nyitott szobákban próbálkozik az ember.
-
Busaboy
aktív tag
Azt màr előre làtom, hogy grafikában nagyjàból a sima Assetto szintjén lesz. A jàték méretéből ítélve. Amit azért nem értek, mert nem hiszem el, hogy egy X-en nem menne jobban(persze ez spekulàció). Remélem legalább majd Series X-re lesz feljavított. Másrészt ennek a gamenek a rákfenéje a playerek lesznek. Elég annyit mondani, hogy nagyon sokuk a forzàból szabadult. Azzal a tipikus forzàs mentalitással és beidegződésekkel és ugye vannak akik kontrollerrel próbálják... Nah ők is megveszik a Competizionet :( Tehetném, hogy PC-n tolom, megvan csak a haverok/ismik mind csak konzolosok. Próbàltam az iRacinget, ha màr a komoly szimulàtorozàsról esett szó, de jelen pillanatban anyagi csőd lenne, ha beleszeretnék abba a jàtékban(beletudnék) :D Tehàt marad a vàrakozás júniusig, egyébként annak a maréknyi rendes playernek kellett ez a game mint egy falat kenyér. Legtöbbünk a GT3-at tolja csak, annyiból pozitiv ez, hogy ugyanazt a tartalmat megkapjuk ami pc-n van. Ehhez tartozik: tartom azt, hogy a konzolos sima Assetto egy nagyon szegényes demo a pc-shez képest. :(
-
hombre[EU]
veterán
Ja próbáltam
a "halott" alatt nem azt értettem,hogy nem tud összeszedni egy futamra való embert,hanem a nagyrésze csak bio-bot
mazsola...ezt mindenki (értsd aki komolyabban szimulátorozik és nem a need for speed helyett/mellett nyomja) pc-n tolja
Nincs olyan konzol a piacon amelyen ez fix 60at tud (ami a minimum lenne), szépen ki van mérve, de ezt érezni is,ha nem egyedül kóborolsz a pályán -
Busaboy
aktív tag
válasz
hombre[EU] #4 üzenetére
Te jàtszol vele? halott a multi? 😂 Nap mint nap toljuk, csináljuk a GT3 lobbykat és mindig fullon vannak, de van hogy egyidejűleg 5-6 GT3 lobby is megy és ezeken kívül a többi kategóriàból is vannak szépen... Màr a vírus előtt is toltuk és akkor sem volt halott a multi.
A rosszul futàst sem tudom hova tenni. S-en igaz hogy nem a legfényeseb, de X-en fix fps-el fut minden gond nélkül. Szerve laggokkal nem tud az X semn mit csinàlni. Az hogy a PC-s vàltozathoz képest egy demo-nak tűnik és nincs X-re javított verziója az màr màs kérdés. Ez fejlesztői hanyagság. Remélem a Competizione-t igényesebben kiadjàk. PC-n perfect. :) -
@rglaaf
veterán
Vajon megérné leváltani a GTS-t?
-
shifty!
senior tag
Crossplatformozásról esetleg nincs infó? (PC-Box-PS)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alig egy évvel a PC-s végső kiadás után végre PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető lesz az autós versenyjáték.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest