Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Ahogy én az utóbbi években megjelent MMO-kat elnézem, mindegyik ígéretesen indul, nagy játékosszámmal, aztán gyorsan elkezd csökkenni. Aztán megpróbálják valami nagy váltással újra behúzni az elvesztett játékosokat, de többnyire sikertelenül.
Szóval a több éves csúszással pont az az eredmény, hogy a PC verzió már láthatóan haldoklik vagy legalábbis stagnál egy a kezdetinél jóval alacsonyabb szinten, mire a konzol port megjelenik. Ilyen helyzetben a port nem tűnik igazán tuti befektetésnek. -
-
L3zl13
nagyúr
Nem értem miért várnak ilyen sokat egyes MMO-knál mielőtt portolnák másik platformra. Az eredeti megjelenést övező hype már rég lefutott, azt újra feltornászni kb lehetetlen, vagy nagyon sok marketinget igényelne.
Mondjuk azt se értettem miért kellett 2 év egy fordításhoz... -
Shing
őstag
Már az elejétől tervben volt a konzolt verzió, ezt a mostanit is csak kiragadták egy kérdés-válasz cikkből, semmi extra bejelentés.... amolyan "soonTM" állapot, majd 2020-ra elkészül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- E-roller topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- PlayStation Portal hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest