- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beckham087
csendes tag
Üdv!
Én három napja vettem egy 13,3"-ast. Core i3-al és radeon 5470-el.
Egy problémám van, ugye itt két venti van egy a cpu-nak meg egy a gpu-nak. Alapban nincs is baj de amikor játszok, és bekapcsol a GPU ventije akkor az "furcsa".
Egyrészt hangos, másrészt pedig nem olyan hangja van mint a prociénak. A CPU ventije "siklik" van hangja de inkább az hogy fújja a levegőt, Viszont a GPU-nál meg olyan érzésem van mintha "kattogna" vagy "recsegne" picit nem tudom hogy lehet ezt így leírni.Kérdésem az lenne hogy másnak is feltűnt e ez vagy csak az enyém rossz és küldjem vissza szervízbe?
Tényleg megköszönném hogy akinek ilyen van az meghallgatná, örülnék ha tudnám hogy mit tegyek. Mert nem zavaróan hangos de azért így az agyamat kicsit bassza a kattogás hogy most ez normális e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest