- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Így, 1,5 évvel később eszembe ötlött, hogy lágyan belecsücsülni is épületes élményke lehet.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
katona84
tag
Csak a földre ne rakd le...mert egy ferdén sikerült éjszaka után, ha beleszédülsz, instant a halál.
-
MeszesKPT
őstag
Ezt már talán napórának is lehetne használni.
-
törölt tag
válasz Jesus_Shaves #24 üzenetére
termeszetesen forgathato a venti, attol fugg mi a terv. ha pl felulre teszel egy pici radiatort, akkor nyilvan a ventinek felfele celszeru fujnia h atszivja a levegot a radin, ki a szabadba.
lehetne persze h lefele fuj a a procin top-flow huto van, de attol tartok akkor megrekedne a meleg a hazban, persze ki kell probalni.a gyari fenykepeken (gondolom h szebb legyen) az rgb venti lefele fuj, mig a manualban felfele.
-
Dr. Akula
félisten
Sőt, még van az Aton is. Az egyiptomi isteneket sokszor családba se lehet rendezni, mert X az Y-nak hol anyja, hol fia, attól függ melyik feliratot olvassa az ember. Gyanítom itt is bejátszott az mint a görögöknél, hogy a titánok tulajdonképp az előttük ött élő, leigázott népek istenei voltak, akiket beépítettek a kultúrájukba, ha már betuiltani nem tudták (mint a keresztények a kelta Samhaint, azaz Halloweent). Ráadásul Alsó és Felső Egyiptom sokáig külön volt, nyilván különböző mesevilággal, egyesítésnél meg ki kellett találni valami közöset, amit aztán a központtól mért távolsággal fordított arányban vettek be az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Nem mondom hogy tucatdizájn, csak épp értelme nem sok. Nem természetes piramis alakba hajtogatni a gépet, valami úgyis ki fog lógni, burkolatlanul meg nem ház. Integrált alaplapi megoldásokhoz meg kisebb, negyeilyen lapos miniházak is vannak. Tervezésekor valószínűleg csak a feltűnési viszketegség játszott szerepet, nem a piaci igények.
-
green dude
tag
Nekem, személy szerint tetszik ez a ház úgy távolról. Persze a gúla természetéből adódóan nem jo a helykihasználás. Az árához képest azért viszont úgy látom az összeszerelés minősége nem a legtökéletesebb. Azon a képen ahol szemből mutatja, ott az illesztés pontatlan. A másik dolog a por kérdése. Heti egy palack levegő lesz ezt tisztán tartani. Ahogy látom elég sok a megnyitás.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Ne tőlem kérdezd ezt a felület dolgot, én csak egy hozzászólásra reagáltam.
A cikkben én nem találtam utalást a ventilátor irányára, szóval naivan feltételeztem, hogy a CPU hűtővel egyező irányban mozgatja a levegőt. Mindenesetre kevés abszurdabb dolgot tudok elképzelni, mint felső ventivel lefelé fújni a (meleg) levegőt. -
FastFox66
csendes tag
Szerintem szép kis ház
Ha próbálkozol nem vesztesz, ha nem próbálod nem nyerhetsz.
-
batyuska100
senior tag
Jól néz ki, ennyit én személy szerint nem költenék gépházra, ha a pénztárcám engedné akkor biztos vennék egyet.
-
L3zl13
nagyúr
válasz Jesus_Shaves #13 üzenetére
Mit számít az üveg hővezetési tényezője? Nem mintha azzal akarnák elvezetni a hőt.
Hogy lesz negatív nyomásod egy ventitől ami felülről a ház belseje felé tolja a levegőt?Aki hülye, haljon meg!
-
nexplo
őstag
Tetszik. Nem sírok az ár miatt mert egyedi ugye
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy én is szívesebben írtam volna Amont, de mátyár lapcsalád vagyunk. Viszont ne aggódj, nincs az az Isten, hogy egy japán nevet rōmaji helyett magyar fAnAtikus átírással körmöljek le, mert az tényleg egy ízléstelen vicc.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
veterán
Ez remek gondolat,nagyon jól néz ki, el is fogadnám de meglátva az árát messzire szaladtam el, nem kicsit hanem nagyon drága.
duree54
-
hemaka
nagyúr
Jol nez ki, kene csak nem ennyiert.
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Akula
őstag
Meseszép!
De nehezen tudnám rajta pihentetni a lábam. Maradok a Z800-as doboznál."Akula Sub, ready for the deep!"
-
GodGamer5
addikt
Szuper ez a ház, csak az ára lett túltolva.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
aktív tag
-
exedoc
senior tag
Hátt ez a cím...dikk De tetszik.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Te viszont itt (ahová a listádban szereplő link mutat) görgess le a "Története és kultusza" részig. : >
-
pepeno1
tag
Legkisebb térfogathoz a legnagyobb felület. Reméljük, hogy ebből egy, a téglatesteknél, jobb hűthetőség származik.
Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
-
aktív tag
- Jonsbo zárt előlapot rak egy minden szempontból jobban elrendezett házra: mindenki fel van háborodva, ez a ház kuka!
- AZZA elkészíti a történelem legrosszabb elrendezésű gépházát: mindenki csorgatja a nyálát. -
tserrof77
őstag
Mindig is tetszettek a sorból kilógó, extravagáns házak. Szívesen építenék gépet ilyenbe magamnak, de ilyen árcédulával... Igen, tudom. Ami egyedi, annak az ára is az...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Viktor77
titán
Ámon és Amon nem ugyanaz.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
törölt tag
Fázis-váltós hűtéssel exta-odabaszós módon nézne ki, amikor üzemel,
de így sem rossz. -
Televan74
nagyúr
Végre valami új a nap alatt,ez tetszik!
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest