Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona84
tag
Csak a földre ne rakd le...mert egy ferdén sikerült éjszaka után, ha beleszédülsz, instant a halál.
-
MeszesKPT
őstag
Ezt már talán napórának is lehetne használni.
-
törölt tag
válasz
Jesus_Shaves #24 üzenetére
termeszetesen forgathato a venti, attol fugg mi a terv. ha pl felulre teszel egy pici radiatort, akkor nyilvan a ventinek felfele celszeru fujnia h atszivja a levegot a radin, ki a szabadba.
lehetne persze h lefele fuj a a procin top-flow huto van, de attol tartok akkor megrekedne a meleg a hazban, persze ki kell probalni.a gyari fenykepeken (gondolom h szebb legyen) az rgb venti lefele fuj, mig a manualban felfele.
-
Dr. Akula
félisten
Sőt, még van az Aton is.
Az egyiptomi isteneket sokszor családba se lehet rendezni, mert X az Y-nak hol anyja, hol fia, attól függ melyik feliratot olvassa az ember. Gyanítom itt is bejátszott az mint a görögöknél, hogy a titánok tulajdonképp az előttük ött élő, leigázott népek istenei voltak, akiket beépítettek a kultúrájukba, ha már betuiltani nem tudták (mint a keresztények a kelta Samhaint, azaz Halloweent). Ráadásul Alsó és Felső Egyiptom sokáig külön volt, nyilván különböző mesevilággal, egyesítésnél meg ki kellett találni valami közöset, amit aztán a központtól mért távolsággal fordított arányban vettek be az emberek.
-
Dr. Akula
félisten
Nem mondom hogy tucatdizájn, csak épp értelme nem sok. Nem természetes piramis alakba hajtogatni a gépet, valami úgyis ki fog lógni, burkolatlanul meg nem ház. Integrált alaplapi megoldásokhoz meg kisebb, negyeilyen lapos miniházak is vannak. Tervezésekor valószínűleg csak a feltűnési viszketegség játszott szerepet, nem a piaci igények.
-
green dude
tag
Nekem, személy szerint tetszik ez a ház úgy távolról. Persze a gúla természetéből adódóan nem jo a helykihasználás. Az árához képest azért viszont úgy látom az összeszerelés minősége nem a legtökéletesebb. Azon a képen ahol szemből mutatja, ott az illesztés pontatlan. A másik dolog a por kérdése. Heti egy palack levegő lesz ezt tisztán tartani. Ahogy látom elég sok a megnyitás.
-
Ne tőlem kérdezd ezt a felület dolgot, én csak egy hozzászólásra reagáltam.
A cikkben én nem találtam utalást a ventilátor irányára, szóval naivan feltételeztem, hogy a CPU hűtővel egyező irányban mozgatja a levegőt. Mindenesetre kevés abszurdabb dolgot tudok elképzelni, mint felső ventivel lefelé fújni a (meleg) levegőt. -
FastFox66
csendes tag
Szerintem szép kis ház
-
batyuska100
senior tag
Jól néz ki, ennyit én személy szerint nem költenék gépházra, ha a pénztárcám engedné akkor biztos vennék egyet.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Jesus_Shaves #13 üzenetére
Mit számít az üveg hővezetési tényezője? Nem mintha azzal akarnák elvezetni a hőt.
Hogy lesz negatív nyomásod egy ventitől ami felülről a ház belseje felé tolja a levegőt? -
nexplo
őstag
Tetszik. Nem sírok az ár miatt mert egyedi ugye
-
Ez remek gondolat,nagyon jól néz ki, el is fogadnám de meglátva az árát messzire szaladtam el, nem kicsit hanem nagyon drága.
-
hemaka
nagyúr
Jol nez ki, kene csak nem ennyiert.
-
Akula
őstag
Meseszép!
De nehezen tudnám rajta pihentetni a lábam. Maradok a Z800-as doboznál. -
GodGamer5
addikt
Szuper ez a ház, csak az ára lett túltolva.
-
-
exedoc
senior tag
Hátt ez a cím...dikk
De tetszik.
-
pepeno1
tag
Legkisebb térfogathoz a legnagyobb felület. Reméljük, hogy ebből egy, a téglatesteknél, jobb hűthetőség származik.
-
- Jonsbo zárt előlapot rak egy minden szempontból jobban elrendezett házra: mindenki fel van háborodva, ez a ház kuka!
- AZZA elkészíti a történelem legrosszabb elrendezésű gépházát: mindenki csorgatja a nyálát. -
tserrof77
őstag
Mindig is tetszettek a sorból kilógó, extravagáns házak. Szívesen építenék gépet ilyenbe magamnak, de ilyen árcédulával...
Igen, tudom. Ami egyedi, annak az ára is az...
-
Viktor77
titán
Ámon és Amon nem ugyanaz.
-
törölt tag
Fázis-váltós hűtéssel exta-odabaszós módon nézne ki, amikor üzemel,
de így sem rossz. -
Televan74
nagyúr
Végre valami új a nap alatt,ez tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sanszos, hogy az Azza Mini-ITX-es újdonsága népszerű lett volna az ókori Egyiptomban.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest