Hirdetés

Kompakt ház Ámon-Ré áldásával

Sanszos, hogy az Azza Mini-ITX-es újdonsága népszerű lett volna az ókori Egyiptomban.

Az Azza piacra dobja a gúla alakú, ATX-es deszkák fogadására is felkészített, Pyramid 804 nevű házának kompaktabb, Mini-ITX-es verzióját, ami stílszerűen a Pyramid Mini 806 nevet kapta. A 2 bővítőhelyes, acélvázas géplak burkolata 2 mm vastag alumíniumból készült, és mind a négy oldalról (a szellőzés miatt kivágásokkal ellátott) edzett üveg panelek engednek rálátást a belsejére. Alulra kerül az SFX formátumú táp, felette helyezkedik el az alaplap, legfelül pedig a gyárilag megkapott, 120 mm-es Hurricane II Digital RGB ventilátor terpeszkedik, melynek helyére egy 120 mm-es radiátor szintúgy beépíthető.

(forrás: Azza) [+]

A processzorhűtők 85 mm-es magasságig, a videokártyák 280 mm-es hosszúságig férnek el a 435 mm magas, 368 mm széles, 368 mm mély és 6,3 kilogrammot nyomó megoldásban, s bár a háttértárolók frontján nélkülöznünk kell a 3,5 hüvelykes meghajtókat, azért két 2,5 hüvelykes eszközt még el tudunk bent szállásolni. A termék dobozából előkerül egy 20 cm-es PCI Express toldókábel is a grafikus vezérlő számára.

(forrás: Azza) [+]

Az előlapi I/O a minimalizmus jegyében született, hiszen a bekapcsoló gomb társaságában mindössze egy magányos USB 3.0 csatlakozó, illetve egy audio kombójack állomásozik. A november folyamán debütáló kis asztali piramisért várhatóan 250 eurót fognak elkérni a pénztárnál, így hazai viszonylatban valószínűleg meg fogja közelíteni a már itthon is kapható nagytestvér 109 000 forintos árát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Azza

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés