Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Apple bácsi csak akkor agyja oda a csatlakozót ha az USB médialejátszó ficsőrt kiveszik belölle, mer nagyon úgy fest?! Amúgy már régóta keresgélek egy normális USB-s zenelejátszó kütyü után, ami tud pendrive-ról zokszó nálkül játszani mp3-at, FLAC-et, és egyszerűen kezelhető, szerintem simán van igény rá a piacon. Nekem olyan családtagnak kéne, aki még egy CD-s rádiómagnóval elboldogul, de a menüs mp3-lejátszók már nem mennek neki. Nyugottan lehetnek az ilyen terméket mondjuk "nagymamalejátszónak" is hívni (a nagymamamobil után), simán van rá igény!
-
macilaci78
nagyúr
a beépített médialejátszót lespórolták róla
Hát ekkora bakot lőni! Direkt abba az irányba haladunk, amikor már lehetőség van olyan kis méretű pendrive-ok használatára, amikhez csipesz kell, ezek meg erőltetik a nagy, ormótlan médialejátszókat. Gondolom, a kezelést is a médialejátszón kell véghez vinni. Nagyon ötletes! -
Tigerclaw
nagyúr
Én azt kifogásoltam, hogy kvázi egy analóg csatlakozóért ami történetesen jó az ipod/iphone/ipad szériához, elkérnek egy rakás pénzt. Ugyanezt a terméket ipod csatlakozó nélkül 12-15 ezer Ft felett nem nagyon tudnák eladni, hiszen ez csak egy sztereo órás rádió. Viszont iThing-ként elkérnek érte 45-50 ezer Ft-ot.
-
StLui
veterán
Én nem ismerem ezt a márkát, de hangminőség ismeretében nem lehet az árról nyilatkozni.
Én egy botfülű vagyok, de idén meghallgattam egy 2 és egy 6 milliós hangrendszert egymás után, ugyanott, ugyanazzal a cd-vel, kizártnak gondoltam, hogy ilyen szinten én halljam a különbséget, és nem hittem a fülemnek, hallottam.
Ránézésre ez a cucc lehet 5000 és 50000 is, nem tudom mi van benne és hogy szól, állítólag az iPhone4-nek már jó a DAC-ja, tehát nem baj ha analóg adja a hangot tovább, ezt csak zért írom mert itt valaki ezt kifogásolta.
Az megint más kérdés kinek mit ér meg bármilyen hangminőség. -
csevede
tag
Túlárazott, illetve felesleges cucc.....
-
Khelben
nagyúr
Azt azért még magyarázza meg valaki, hogy a hálószobába miért kell bármilyen audioeszköz... Ott alszunk, nem?
-
törölt tag
A cikkből számomra nem derült ki, hogy hol van rajta a dokkoló, de itt az is látszik.
Csatlakozom a klubhoz, elég gagyinak tűnik a cucc.
-
lujó55
addikt
Stílusos? Elvesz egy csomó helyet feleslegesen. Ez nem kancsó, nem kell alul ilyen szélesre csinálni.
-
aram01
nagyúr
megkérem a cikk iróját hogy figyeljen jobban oda,mert valószinű hogy véletlenül oda tett egy ötöst pluszba az árhoz
-
atike
nagyúr
Szerintem nagyon gáz ez a kinézet. Nagyon nem tetszik...
-
kiskaktusz
addikt
nekem ez biza' nem tetszik
-
sti10p
senior tag
Már nem azért de: rukkolt?! Az elő már luxus?!
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem az a problémám minden ilyen eszközzel, hogy az ipod, iphone, ipad dock portja csak egy 500Ft-os alkatrész, sőt nagy tételben még sokkal olcsóbb lehet. Ezek az eszközök csak az analóg csatlakozókról szedik le a hangot, esetleg adnak neki 5V-os tápot. Ehhez képest úgy próbálják eladni, mintha aranyból lenne az egész. Számomra egy ipod dokkoló nem több, mintha rátettek volna egy 3,5mm-es bemenetet.
Lehet hogy az Apple azért is kér pénzt az ilyen gyártóktól, hogy ráteszik az ipod compatible jelzést? Vagy egyszerűen csak azt hiszik, hogy aki ipodot vesz, az olyan gazdag és olyan bolond, hogy bármilyen iThing-ért ilyen felárat kifizet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Digitális rádiótuner is került a Contour 100Di-be.
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Intel 12gen i7 félkonfig! Gigabyte Z690M-DS3H, Core i7 12700, 16GB DDR4 3200Mhz! Garancia! Számla!
- XBOX 360 RGH 250GB
- Dell OptiPlex 3080 Micro PC (10500T, 256 NVMe SSD, 16G DDR4)
- MSI Geforce RTX 2070 Tri Frozen
- NEM KELL NEKI PCIe TÁP! Gigabyte GTX 1050 OC (2GB GDDR5 128bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest