- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Mondjuk legalább olcsó. Ennél több kiemelkedő dolgot nem lehet elmondani róla. Akinek hirtelen kell egy tv és fingja sincs amúgy a témához, csak legyen valami, annak tökéletes.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Jefedrin
tag
Addig olvastam, hogy ukrán, de ahogy kiveszem a hozzászólásokból tovább nincs is értelme.
Margit, ne hízelegj, ne hízelegj. Még a végén nem verlek meg!
-
Markk420
lelkes újonc
Borzalmasan sokat fogyaszt, ha ez igaz, köszi kihagyom!
-
Armagedown
őstag
Ez is csak egy random OEM tv átcimkézve.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
mad823
őstag
Közeledünk
De a cikkben említett "számottevő pontosság" szerintem sehogy nem kapcsolódik ide, totális félrefordításnak tűnik. A pontosság azt jelentené, hogy az bemenő rgb jelet mennyire pontosan tudja a megfelelő hullámhosszú fényspektrummá konvertálni a kijelző, ami viszont egy tök másik jellemző, delta E-nek hívjuk, de értelme igazán csak kalibrálást követően van - viszont a cikkben teljesen más aspektusban használják.
-
veterán
hm.
gamut volume
It's the result of a 2D color space or 2D color gamut (that represent chromaticity) combined with the dynamic range. @wikivalójában nincs ellentmondás, mert te is azt mondod, hogy a gamut volume adja meg, hogy a színtér mekkora darabjáról beszélünk, meg én is. a magyar kifejezések meg tényleg jól megkavarják a dolgokat. lehetne mondjuk árnyalatátfogás-térfogat
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
Szerintem meg igenis drága, ezt a magas fogyasztást meg nem értem, lehet elírták?
duree54
-
GIJoe
addikt
100W fogyasztás 43"-on 60 hz-el? Rezsimerénylet ez nem TV
-
veterán
te tévedsz.
nagyon slendriánul a 113% gamut volume azt mutatja meg, hogy az srgb színtérhez képest mennyi színárnyalatot tud lefedni, a 96% gamut coverage pedig azt, hogy ennek mekkora része van átfedésben az srg-vel. tehát (meglepi!) az eszköz tud mutatni srgb-n kívül eső színeket is, más kérdés, hogy erre a gyakorlatban mekkora szükség van.
egy nem hdr-képes tévének miért kellene többet lefednie a dci-p3-ból?hanyas vagy, te disznó?
-
mad823
őstag
Lehet, hogy én tévedek, de a gamut volume és gamut coverage az nem igazán fordítható színtér lefedettségnek és számottevő pontosságnak. A coverage azt jelenti, hogy a szabványban található összes színárnyalat hány százalékát tudja megjeleníteni a kijelző, a volume pedig azt, hogy mindezt a teljes fényerő spektrum hány százalékában tudja reprodukálni. És nem, a 7x% DCI-P3 egyáltalán nem jó.
-
Croissant
aktív tag
"Ennél többre viszont beltéren nincs is nagyon szüksége, hiszen a nagy dinamikatartományú videók, filmek és játékok kezelését nem támogatja."
Dobozképen meg ott van, hogy HDR.
?
-
Chaser
legenda
na erre kivi' leszek : )
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óra topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PHILIPS 50PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest