Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bazsi83vp
üzenetére
Az lenne a felsőoktatás feladata, hogy ezekre megtanítsa a diákot.
Te nyugodtan neveld binárisan a gyermeked, én legalább az irodalmi témákhoz is hozzá tudok szólni, tudom szégyen, hogy felszedtem magamra egy kis műveltséget is.Már megszoktam, hogy a szakiskolások (názások) lenézik a többit, mert az első szemeszterben nagyobb a szakirányú tudások. Bár azóta sem sikerült megértenem, hogy mire föl ez a felsőbbrendűségi identitászavaruk. Na mindegy befejezem, mert tudom hová vezetne ez a beszélgetés.
Reagálás a szerkesztésre: gimiseknek már volt integrálás,differenciálás, analízis, [fakton] így abból nem igazán szoktak nagyokat szívni.
-
törölt tag
válasz
bazsi83vp
üzenetére
Igen, a gimnáziumokban nem tanulnak ilyet, ettől még a továbbtanulók többségét az ilyen intézmények adják.
Arra van a felsőoktatás, hogy ott megtanítsák ezeket.
Most lehetne jönni, hogy a szakiskolások nem tanulnak nyelveket, felsőbb matematikát/fizikát és a többit.
Nálunk (2. legjobb villamosmérnöki kar) sajnos kezdőként elég nehéz teljesíteni a progot a 0-ról.. -
törölt tag
válasz
bazsi83vp
üzenetére
"egy gimnazistának aki mondjuk ez után a munkaügyiben fog kvázi betanított munkásként 1 programot kezelni"
Aha, mindezt úgy, hogy az egyetemeken többségében gimnazisták vannak?
"Egyetemen se úgy fog számteket tanulni, hogy egyből a közepénél kezdik."
Akkor te vagy nem jártál egyetemre, vagy nagyon nagy szerencséd volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest