- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#41635072 #32 üzenetére
Ez nálunk is így volt a pmmk-n. De ne hidd, hogy az előzetes programozás tanulás segített bármit is a C-ben. (pedig nem is Win alatt csináltuk, az még tovább nehezítette volna)
Aki korábban csinált C progit, annak ment, a többinek meg nem, erre nem elég a heti 1 óra.
No meg nagyon sokan voltak, akik még soha nem programoztak.MCBASSTION: a mérnökinfón nem fognak megtanítani programozni. Vannak külön szakok, aminek nagy része matematika, ott tanítanak programozást rendesen.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
#41635072 #32 üzenetére
De akkor mint látod... mégse kezdhetem a közepén a gépszerkezettan, szegény kisgyerek Dante poklából nem fogja tudni, hogy kezelje az alapokat a Catia-ban... úgyhogy verd csak a fejed a falba, megérdemled.
Amúgy fogalmam nincs mit tanulnak most, mert én vagy 8 éve érettségiztem és nekem még jóval több órám volt szakközépbe, mint most. Persze könnyen vagyok ezért - ők (szakközép, gimi - egykutya) szívnak analízisből, de ez van. (mielőtt jönne a beszólás - igen, per pill ismét tanulok, nappalin)
Penész Gomba - informatika matek (analízis 1-2 és a többi) nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest