Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Foglalt név

addikt

válasz Pitralon #70 üzenetére

Amit a többség nem lát, de ezzel nincs is baj, hogy ez mindig is így volt és mindig is így marad. Ha rendesen le van renderelve valami, az erőforrásigényesebb, mintha mindenféle csalással közelítesz. Annyi történt, hogy most már évek óta van olyan látványvilág, hogy megérheti erre áldozni. Pár év múlva nem nagy dolog lesz az RT és az ahhoz való hw, hanem hozzászoktok és senkinek nem fog kelleni egy "szar" raszterizálós játék, mert már hogy néz ki?!
    Biztos van benne pénzügyi érdek, de én örülök, hogy volt ennyire tökös az nVidia és ennyire le van maradva az AMD, mert így nem kell még egy évtizedet várni, hogy lenyomják a torkán a tömegnek. Igen ez most egyszer fáj, de aztán minden jobb lesz. 20 éve nem lehetett megcsinálni, mert akkor 640x480-ban is nagyítóval kellett keresni a frame-et, most ki fogjátok bírni, én tudom.
    Egy több, mint 5 éves 7870-ről váltottam a 2070, mert most láttam először értelmét.

Új hozzászólás Aktív témák