Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Hogy ne lenne értelme? Lehet, hogy valakinek jobbak a hamisan bevilágított árnyékos helyek, de a valós fényviszonyok sokkal nagyobb játékélményt jelentenek. Majd' beszartam Metro Exodusban néha (ráadásul HDR1000+ monitoron toltam), pedig lenyomtam már pár tucat játékot, de akkor sem kapcsoltam ki. Szóval én látom értelmét, ha valósághű grafikát akarunk. Nem bántam meg, hogy 2080-at vettem. Nem panaszkodni kell és szidni úgy, hogy sosem próbáltuk, hanem spórolni rá, aztán c'est la vie, és lehet mulatni azok vitáin, akik soha nem látták testközelből.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest