Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Ha a linkelt információ igaz, akkor az intel belement az árháborúba, már ha ezt annak lehet nevezni. A link szerint az i7 8700K $370 áron jön, ami csak halványan magasabb, mint a 7700K $350 ára.
Következésképpen a 8700-nak ennél $30-50 olcsóbbnak kell lennie, ehhez képest az i5-öknek egyenként $20-40 szintén olcsóbbnak kell lennie, ami azt jelenti, hogy a 6 magos i5-ök, ami nagyjából egyenérték teljesítmény leadására lehet képes, mint a 7700K, nem $300+ magasságban, hanem $200+ magasságban jön.Én pont azt fejtegettem, hogy de ez még nem olyan árszínvonal, ami az AMD-t árcsökkentésre késztetné a saját felhozatalában, egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy az Intel ezzel olyan árháborút indítana, amelynek kezdőlépése az, hogy olyan árakat ad meg, amely mellett a kutya se venne ryzent, de neki se lenne nyeresége.
A S|A cikke szerint viszont A coffee Lake hatással lesz az intel margóira.
Szerintem: a margóra valamennyire biztosan, de egész biztos vagyok benne, hogy a a mainstream (elérhető árú) intel 6/12 magos ST király termékekre nagy kereslet lesz. Az intel eladási volumene szerintem nőni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Erősítő, hangfalak
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest