Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz awexco #198 üzenetére

Ha a linkelt információ igaz, akkor az intel belement az árháborúba, már ha ezt annak lehet nevezni. A link szerint az i7 8700K $370 áron jön, ami csak halványan magasabb, mint a 7700K $350 ára.
    Következésképpen a 8700-nak ennél $30-50 olcsóbbnak kell lennie, ehhez képest az i5-öknek egyenként $20-40 szintén olcsóbbnak kell lennie, ami azt jelenti, hogy a 6 magos i5-ök, ami nagyjából egyenérték teljesítmény leadására lehet képes, mint a 7700K, nem $300+ magasságban, hanem $200+ magasságban jön.

Én pont azt fejtegettem, hogy de ez még nem olyan árszínvonal, ami az AMD-t árcsökkentésre késztetné a saját felhozatalában, egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy az Intel ezzel olyan árháborút indítana, amelynek kezdőlépése az, hogy olyan árakat ad meg, amely mellett a kutya se venne ryzent, de neki se lenne nyeresége.

A S|A cikke szerint viszont A coffee Lake hatással lesz az intel margóira.
    Szerintem: a margóra valamennyire biztosan, de egész biztos vagyok benne, hogy a a mainstream (elérhető árú) intel 6/12 magos ST király termékekre nagy kereslet lesz. Az intel eladási volumene szerintem nőni fog.

Új hozzászólás Aktív témák