Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
V353 tetszik, de a front panelon igényesebb is lehetne a "rács" Pl, mint a silverstone megoldásainál.
Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora ventik férnek be előre? 4db 120-as? vagy két 140-es, és két 120-as? (alul - felül)
-
ceia
őstag
Nekem nagyon bejönnek a kis kockák, de nem ilyenek. A kisebb már eleve felejtős, optika nélkül. A nagyobb pedig tényleg csúnya, inkább kinéz valami tápegységnek, mint PC háznak és az oldalra szerelt ODD sem praktikus - hogy szépen fogalmazzak.
Nekem ez még mindig tetszik, pedig nem mai darab! -
Probber
őstag
Ez a V353 olyan mint egy gitárerősítő.
-
Integra
titán
kiváncsi lennék hogy a konfigom hogy fér bele a v353-ba, mert a p180mini-nél is már nagy küzdelem volt.... pedig nagyon tetszik a kis doboz
-
jerry311
nagyúr
Nem kell.
400 USD alatt nem veszek Lia-Li házat. -
kerelo
aktív tag
Na ezt a dizájnt most nem kapta el szerintem a Lian Li.Ez már nem letisztult forma,henem egyszerűen ronda szerintem.Olyan mint egy 70-es évek beli falra szerelhető hangfal
-
zsirfecske
addikt
a PC-Q25 tökéletes NAS-HTPC kombó alap! kéne...
-
banhammer
veterán
Jó kis pormágnest csinált a Lian Li a PC-V353-mal.
-
Hokoyumi
tag
az micro ATX
http://prohardver.hu/dl/cnt/2011-08/75916/lianlipc-v35304.jpg
nézd meg a képet, 4 pci bővítőnél van a ház vége, atx mérethez 7 kell annyival hosszabb a lap
am szélességben ugyan azlétezik olyan fekvő amiben elfér am a normál atx, de ez nem az
a procihűtőben igazad van, sőt még a hatalmas vga-k sem hajlanak meg
ill a monitort is rá lehet rakni a tetejére, rengeteg előnye van a fekvőnek, és az állónak isén is fekvőt akarok hasonló mérteben, jó lenne ez is csak 40 papír sok érte:S
inkább rendes acél, 1-1.2mm-es lemezből, normálisan összerakva
talán még olcsóbb is lenne (jó anyag az alu, csak én nem szeretem)am ránézésre ebbe a v353-ba max 90mm magas hűtő mehet, esetleg 100, de nagyobb biztos hogy nem
am ittvannak a méretei
"Az előbbi méretét tekintve 288 mm széles, 286 mm magas és 397 mm hosszúságú,"
tehát 288*397 az alapterülete, a 397 a mélysége, 288 a szélessége,
az alaplapnak meg 244 a mélysége és 305 a szélessége ha beszerelve a házba nézzük
tehát az csak mATX lehet (244*244) az meg belefér -
Mumukuki
aktív tag
Egyszerűen nem értem, hogy mitől HTPC ház az, ami nem a szabvány 43cm szélességű, mint minden hifi komponens. Ezek a kocka izék hülyén néznek ki önmagukban is egy tv mellett, főleg, ha van egy erősítő. Márpedig van.
-
Indy69
aktív tag
-
Kobaljov
senior tag
Kijöhetne már az a mITX-es alu házuk is amit korábban valamelyik kiállításon mutogattak és van egy markolat is a tetején
-
Vassili
tag
A végén a PC-Q25 ára 150 dodó!
-
Zanik
addikt
A V353 tényleg jó, javították benne az elődök hibáit, pl. tápelhelyezés. Eddig ez tűnik az egyik legjobban átgondolt Lian Li kockának!
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
patex1983 #11 üzenetére
Nagyjából én is ezt írtam volna, ha nem előzöl meg.
Értem, hogy helyet spórolnak vele, de ha alulra vagy felülre nyomnák be, akkor is csak eggyel kevesebb 3.5-es meghajtó férne a gépbe, ami még mindig 6 darabot jelentene és egy miniITX-es lappal szerelt gépbe (ami feltehetően HTPC-ként üzemelne) mégis minek több?
-
Recon666
Közösségépítő
Jól néznek ki.
-
patex1983
őstag
A PC-V353 igen tetszetős darab
Oldalra kivezetett optikai meghajtóhelyet meg már más háznál is lehetett látni, azt hiszem az is Lian-Li volt. Hogy ez mennyire praktikus, az már más kérdés... -
DA3MON
tag
Én maradok a sima ATX-es háznál
Minden belefér, ami nekem kell
-
shteer
titán
ha beérném csupán 1 vga bővítési lehetőséggel, már ilyen kicsi házam lenne
-
Hokoyumi
tag
a q25 tetszik, csak vmi kis 200W-os táp kellene bele, amin van vagy 6 sata tápcsati
és jó is nas-nak, bár arra meg lehet drága 1 ilyen ház...mellesleg dtx lapokat hol lehet szerezn? nem 1 elterjedt formátum
-
MCGaiwer
addikt
a kisebbnek nincs 5,25ös helye? érdekesen lesz belőle htpc optikai nélkül...
-
Gusztáv
addikt
válasz
freestailo #2 üzenetére
Igen, de pl htpc-nek elég rondák (vagy csak nekem nem jönnek be).
-
[edy]
tag
"ATX és Mini-ITX formátumú lapokat tud fogadni, amikre akár 300 mm hosszúságú videokártya is kerülhet, kivezetései közt két 3.0-s USB és egy eSATA portot, valamint a hang ki- és bemeneteket találjuk."
Szerintem ez elírás lesz , esélytelen , hogy a házak közül bármelyik is ATX lapot tudjon fogadni szerintem , ahhoz túl picik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az alumínium házakat HTPC-khez is ajánlja a gyártó.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest