Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
"Intel® Graphics Media Accelerator X4500HD nemtom, hogy erőben mit képvisel pl. a cikkben lévő integrált 7100-eshez képest"
Hkepc-en van teszt a G45-ről. Eddigi Intelekhez képest meglepően jó, sokkal gyorsabb az X3100-nál, de az AMD 780G és a GF8200 is gyorsabb jóvval 3D-ben. Ellenben HD gyorsításban elég szépen szerepelt, ezért mozis gépnek kiválló.Egyébként nem pont a Zotac jelentett be a héten GF9300 integrált VGA-s mATX lapot is?
Miért van az, hogy mini ITX-nél az "elavult " cuccok játszanak csak? (Kivéve talán a J&W Minix-et, bár nyakunkon a 790GX.) -
törölt tag
Intel Gxx chipsetes alaplapoknál is rászokhatnának a digitális kimenetre.
nForce-oson, AMD-sen van, Intelesen nincs... G45-n vajon lesz DVI, vagy HDMI? Mert GPU elég jó lehet. -
szab.tam
nagyúr
nekem ezt írja ki az everest:
GPU órajele 601 MHz (eredeti: 600 MHz)
RAMDAC órajele 400 MHz
Pixel futószalagok 2
TMU futószalagonként 1
Vertex árnyalók 1 (v3.0)
Pixel árnyalók 2 (v3.0)
Pixel kitöltési sebesség 1202 MPixel/mp
Texel kitöltési sebesség 1202 MTexel/mpnem sok. crysis-t ne akarj vele tolni. de mint írtam a htpc-mben tökéletes. elvileg tudja a hardveres gyorsítást videolejátszáskor, de ezt még nem teszteltem, tegnap tettem fel az új driver-t.
-
Szlovi
senior tag
Egész fincsi kis lap! Ez a 7100-as grafikus mag mit tud?(pixel/vertex,órajelek?)
-
nyunyu
félisten
egy nagy hibája van, hogy nincs rajta többcsatornás hangkimenet, legalább egy optikai. így aminek pont jó lenne, htpc, használhatatlan...
Arra meg hazimozierositot is kothetsz, mivel tudja a Dolby Digital Live-ot. (vagy hogy hivjak mostanaban)
[ Szerkesztve ]
-
hétalvó
addikt
Vegyél egy Microsoft VX-1000-es kamerát abban benne van a mic és usb-s. Probléma kilőve.
Király ez a lap. Végre. Ha 20k lenne vennék is magamnak. Bár egy wind-re pályázom legközelebb ha kijövök ebből az apeh nyavalyából.
Az a baj ezek a mini-itx lapok 40-50k körül szoktak lenni. Reméljük ez megtöri.
UE matx-ben abit-ban 12k bruttó.
[ Szerkesztve ]
-
newgamer
aktív tag
Nagyon jó ez a lap, remélem jó ára lesz
-
FireLord
aktív tag
Hogyé' adják ezt a cuccost?
-
szab.tam
nagyúr
ok. de az már barkács. én is a GA-73PVM-S2H-ra épülő gépet htpc-nek szántam, de igazából 24/-es letőltő, netező, skype-oló, mindenes gép lett belőle. a nagyot már csak játszani kapcsolom be, vagy adatmentéskor...
és ha átprogramozom, akkor mic nyista...
de a többi a lapon kifogástalan! főként a mérethez képest. a kis pcie pedig egy tv tunernek elég.
[ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
csodálatos!
egy nagy hibája van, hogy nincs rajta többcsatornás hangkimenet, legalább egy optikai. így aminek pont jó lenne, htpc, használhatatlan...
nekem is a kis gépen egy integrált 7100 vga van, mint ahogy ezen is. pont tegnap frissítettem driver-t, húztam meg egy kicsit az E1200 cpu-t 2840 mhz-re.
és elővettem a legdurvább, idáig beszaggatós, hangelcsúszós valódi 1080p mkv-t, és simán vitte. (mariah carey maimi koncert - utálom, de ez a tesztvideóm. ha ezt viszi, akkor mindent....).
és az új driver panelen már észrevettem a hardveres gyorsítás menűpontot. (asszem a réginél nem volt) purevideo, vagy "use inverse telecine". sajna még az mkv-t lejátszó progikon nem találom a harderes gyorsítás kapcsolót. (tényleg: a bsplayer pro-n, vagy a kmplayer-en van ilyen?). de ha divatba jön, akkor a gyenge procit is lehet már tehermentesíteni egy ilyen egyszerű integrált chippel is.
szerk: most látom, hogy 6 csatornás. de akkor hol vannak a dugók??? (a zöl front, ok, de a kék és a rózsaszín line in, mic, nem?)
[ Szerkesztve ]
-
Gonosz15
aktív tag
Asszem lemaradt vmiről..
A Zotac mióta gyárt alaplapot? -
.mf
veterán
Ilyen és hasonló, sőt, erősebb és újabb is van már jópár (bár beszerezni nehezebb, mert errefelé ritkák), tehát remélem cserébe az ára normálisabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ITX formátumú, nForce 630i chipsetes lap Intel processzorokat fogad.
- ELADÓ: Corsair Vengeance RGB PRO 2x16GB 3200MHz DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 16GB G.SKILL Trident Z Royal 4600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x 16 GB Kingston Fury DDR5-ös RAM leárazás!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest