Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
N-vidi-A #155 üzenetére
Őszintén szólva engem nem igazán tud zavarni, hogy megakad. Ez az übermensch feeling már inkább, ami sokaknál egy eszköz birtoklásából ered.
A témánál maradva meg sokan többet vártak annál, mint amit most kaptak. Valahol olvastam, de talán ez a legtalálóbb, hogy ezzel az i5 elvegyült a mezőnyben, nem igazán meghatározó tényező, csak egy a néhány közül.
(#158) Stanley-B. ami fém telefon volt eddig a kezemben, azt nem kívánom vissza. Feleslegesen nehéz, ha véletlenül körömmel érsz hozzá, a hideg fut a hátadon, ha festett, akkor kopik, ha nem, akkor karcos lesz, ha homokfúvott (vagy mi a rák), akkor olyan rideg az érintése, hogy legszívesebben eldobnám a kezemből. Az üveg meg hát... micsoda fogása van egy szilánkosra tört hátlapnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest