- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen egeret válasszak?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
WTF? Látom mások is szívnak a stream klienssel.... Én is beszoptam ezzel az új driverrel. Ezután soha többet nem rakok fel geforce drivert a 0-ik napon....
-
GAbre
veterán
válasz
ipatch1895 #30 üzenetére
Nem tudom mi van a gèppel.
De multkor futott normálisan a játèk.60fps.
Felraktam ezt vmièrt 30-40 lett.
Msi afterburnert ujraraktam,utánna lehetett huzni,nem ugrott vissza 0ra tuning.
De eltünt a programból a power limit opció..
Monitoroztattam a gpu-t. Pár honapja nem nèztem.
De akkor 2100 mhz körül boostolt.
Most meg 1500 korul van.de gpu-z jol mutatja elvileg -
válasz
ipatch1895 #30 üzenetére
Tényleg! Nekem eddig ez az idle órajel csökkenés fel sem tűnt, de most a GTX1070-em is 139MHz-en pihen a GPU-Z szerint.
Én nem ezzel, az egyel korábbi driver-el vettem észre hasonló filmlejátszási gondot, de az is véletlenszerűnek tűnt (és nem biztos, hogy ugyan az okozta / ugyan az volt, mint nálad, de párszor ki volt merevedve a lejátszás, miután sokáig magára hagytam), illetve lehet hogy most is megvan a hiba, csak frissítés óta még nem futottam bele. De pont nemrég frissítettem az MPC-HC lejátszóprogit is.
-
ipatch1895
csendes tag
Restart volt utána? Az mindig kell, nekem telepítés után alapórajelen megy tovább.
Egyébként nektek feltűnt, hogy kb. hárommal ezelőtti driver óta a GTX1060 kapott egy igen alacsony alapjárati órajelet (139MHz), ami amúgy magasabb volt eddig (300MHz körül)? És sajnos - nem feltétlen emiatt - mikor alvóba megy a gép és meg volt nyitva egy film, ébredés után egyszerűen nem akarja lejátszani, hang megy, kép meg beállva. Valaki tud erre valami megoldást?
-
GAbre
veterán
Másoknál se lehet húzni kártyát új driverrel?
-
Derivel
tag
A Steam-es hibát máshol is írták, ott a Steam frissítése szúrt el valamit.
Nálam a driverrel nincs semmi gond két gépen sem. -
Olvasd el a cikket, amit kommentáltam...?
Van a cikkben egy copy-paste rész az előző WHQL driver cikkből, miszerint a ph-s hír megjelenésekkor még csak az Experience tudja letölteni a híresztelt csomagot, a https://www.geforce.com/drivers oldalon még nincs kint (vagy nem indul el a letöltés, vagy valami ilyesmi). Úgy rémlik legutóbb viszonylag sokat kellett várni, de most mire ideértem, már tudtam is tölteni (experience nélkül).
Erre próbáltam céloztam kicsit viccesen, hogy szerintem ezzel akarja rávenni az nVidia a makacs ebereket (mint én), hogy mégiscsak telepítsék az Experience-t. (De mielőtt valaki... megjegyzem, hogy annak idején a vörösöket se kíméltem a szép szavaktól a saját driver-bloatware-bundle telepítős hülye húzásaikért, mint pl. a Raptr.)
-
Nagyon uncsi már ez a hónapok óta tartó átmeneti szerverhiba, de én még most is kivárok ahelyett, hogy letérdeljek egy ilyen olcsó trükknek és telepítsem az Experience-t.
-
gera021
aktív tag
En mindig a win10 drivert hasznalom. Amit letolt es kesz. Jatekok meg hibatlanul futnak. Gtx980ti...
-
scarabeus86
tag
Tényleg nem driver hiba, én nem frissítettem drivert, de kíváncsi lettem ezért előbb elindítottam a Steamet, és nálam is lassan reagál, tehát ott csesztek el valamit. Tegnap még jó volt. A tálcás jobbklikkes menü is pár sec késéssel jött elő, és csak win feladatkezelőben tudtam kilőni a klienst, magától nem lépett ki.
-
gV
őstag
megoldás a steam hibájára
-
gV
őstag
nekem 381.89 van és szar a steam most, 2 napja még oké volt
-
kromatika
veterán
Kicsit gáz.
-
törölt tag
-
távcsőves
senior tag
Ez kamu, egyszerűen nem lehet szar a driver...
-
-
core i7
addikt
Ezelőtti driverrel voltak gondok de ez most úgynézki jó hálistennek
-
Yany
addikt
Claymore hashrate-et majd írjatok.
-
Derivel
tag
Most szedtem le manuálisan a honlapról, tehát már jó (ha egyáltalán volt ott gond).
-
Olajbogyesz
tag
Én biztosan nem telepítem még legalább egy hétig, hátha beesik egy gyorsjavítás hozzá. Sőt lehet hogy utána sem, egyik címben sem vagyok érintett, a GfE meg hagy sípoljon a frissítés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A WHQL minősítésű, 384.94-es meghajtó számos, programokkal kapcsolatos stabilitási problémát is javít.
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Futás, futópályák
- Kalandor: Habemus papam
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest