Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvasd el a cikket, amit kommentáltam...?
Van a cikkben egy copy-paste rész az előző WHQL driver cikkből, miszerint a ph-s hír megjelenésekkor még csak az Experience tudja letölteni a híresztelt csomagot, a https://www.geforce.com/drivers oldalon még nincs kint (vagy nem indul el a letöltés, vagy valami ilyesmi). Úgy rémlik legutóbb viszonylag sokat kellett várni, de most mire ideértem, már tudtam is tölteni (experience nélkül).
Erre próbáltam céloztam kicsit viccesen, hogy szerintem ezzel akarja rávenni az nVidia a makacs ebereket (mint én), hogy mégiscsak telepítsék az Experience-t. (De mielőtt valaki... megjegyzem, hogy annak idején a vörösöket se kíméltem a szép szavaktól a saját driver-bloatware-bundle telepítős hülye húzásaikért, mint pl. a Raptr.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A WHQL minősítésű, 384.94-es meghajtó számos, programokkal kapcsolatos stabilitási problémát is javít.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest