Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"És egyébként is, demóra szart nem illik kivinni. Ha mégis, akkor tessék kiírni, hogy engineering sample, és akkor mindenki úgy kezeli."
Nekem semmi bajom velük. Ez kicsit komolytalannak tűnt nekem, hiszen az lett volna a célja, hogy az állakat dobálja a földre, ehhez képest meg pont az ellenkezője sikerült kb. Ettől függetlenül monitor terén én továbbra is várom a piac bővülését, tv fronton személy szerint nem indul el a porcosodás rá.
Én teljesen nyitott vagyok, mutassák meg hogy ez lehet jó, de jelenleg ebből az egyből lehet bármilyen következtetést levonni, az pedig szerintem valahogy úgy szól, hogy nem az igazi jelenleg. Hogy a jövő mit hoz azt csak ők tudják. Az ok teljesen irreleváns, ahogy írtam ezt ebben a formában csak öngólnak volt jó, hiszen a világon sok helyen pont ezt írták le amit itt látsz. Az meg nem jó sajtó.
-
törölt tag
válasz
#18379748 #32 üzenetére
Az elmosódás, az akadozás és szellemképes megjelenítés messze nem írható az üzemórák számlájára. Ahogy mondjuk a 4 hdmi se...
És egyébként is, demóra szart nem illik kivinni. Ha mégis, akkor tessék kiírni, hogy engineering sample, és akkor mindenki úgy kezeli. Mondjuk a hibák maradéka akkor is elég para, záros határidőn belül nem kéne ilyet csináljon bármi is van. Főleg egy lcd.
Egyébként meg most mit írjon? Hogy ez igen űber fasza? Amikor látja hogy nem? Ne az újságíró hibája legyen már az, hogy nem egy kalibrált, 0 üzemórás dobozos terméket tettek ki, ha már nemsokára árulni is szeretnék, hanem akárhányszázezer órát hajtott lefingott akármit.
Egyébként itt melyik technológiáról van szó, amitől hasra kéne esni? Az egyértelmű 8k-n kívül. Se a panel technológia, se a bemenetek, se más nem igazán akkora mondás hogy leesnék a székről.
-
törölt tag
válasz
Enigma1945 #15 üzenetére
De pont azt írják, hogy nem lenyűgöző a képi világ, maximum a részletesség amit meg tud a felbontás miatt jeleníteni.... Azon túl viszont elfogadhatatlan ebben a kategóriában a felhősödés, a bevilágítás, úgy általában mozgások nem megfelelő megjelenítése eleve wtf kategória, és a többi felsorolt hiba sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Mozilla Firefox
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest