- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"És egyébként is, demóra szart nem illik kivinni. Ha mégis, akkor tessék kiírni, hogy engineering sample, és akkor mindenki úgy kezeli."
Nekem semmi bajom velük. Ez kicsit komolytalannak tűnt nekem, hiszen az lett volna a célja, hogy az állakat dobálja a földre, ehhez képest meg pont az ellenkezője sikerült kb. Ettől függetlenül monitor terén én továbbra is várom a piac bővülését, tv fronton személy szerint nem indul el a porcosodás rá.
Én teljesen nyitott vagyok, mutassák meg hogy ez lehet jó, de jelenleg ebből az egyből lehet bármilyen következtetést levonni, az pedig szerintem valahogy úgy szól, hogy nem az igazi jelenleg. Hogy a jövő mit hoz azt csak ők tudják. Az ok teljesen irreleváns, ahogy írtam ezt ebben a formában csak öngólnak volt jó, hiszen a világon sok helyen pont ezt írták le amit itt látsz. Az meg nem jó sajtó.
-
törölt tag
válasz
#18379748 #32 üzenetére
Az elmosódás, az akadozás és szellemképes megjelenítés messze nem írható az üzemórák számlájára. Ahogy mondjuk a 4 hdmi se...
És egyébként is, demóra szart nem illik kivinni. Ha mégis, akkor tessék kiírni, hogy engineering sample, és akkor mindenki úgy kezeli. Mondjuk a hibák maradéka akkor is elég para, záros határidőn belül nem kéne ilyet csináljon bármi is van. Főleg egy lcd.
Egyébként meg most mit írjon? Hogy ez igen űber fasza? Amikor látja hogy nem? Ne az újságíró hibája legyen már az, hogy nem egy kalibrált, 0 üzemórás dobozos terméket tettek ki, ha már nemsokára árulni is szeretnék, hanem akárhányszázezer órát hajtott lefingott akármit.
Egyébként itt melyik technológiáról van szó, amitől hasra kéne esni? Az egyértelmű 8k-n kívül. Se a panel technológia, se a bemenetek, se más nem igazán akkora mondás hogy leesnék a székről.
-
törölt tag
válasz
Enigma1945 #15 üzenetére
De pont azt írják, hogy nem lenyűgöző a képi világ, maximum a részletesség amit meg tud a felbontás miatt jeleníteni.... Azon túl viszont elfogadhatatlan ebben a kategóriában a felhősödés, a bevilágítás, úgy általában mozgások nem megfelelő megjelenítése eleve wtf kategória, és a többi felsorolt hiba sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest