Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Piftuka #44 üzenetére

"És egyébként is, demóra szart nem illik kivinni. Ha mégis, akkor tessék kiírni, hogy engineering sample, és akkor mindenki úgy kezeli."

Nekem semmi bajom velük. Ez kicsit komolytalannak tűnt nekem, hiszen az lett volna a célja, hogy az állakat dobálja a földre, ehhez képest meg pont az ellenkezője sikerült kb. Ettől függetlenül monitor terén én továbbra is várom a piac bővülését, tv fronton személy szerint nem indul el a porcosodás rá.

Én teljesen nyitott vagyok, mutassák meg hogy ez lehet jó, de jelenleg ebből az egyből lehet bármilyen következtetést levonni, az pedig szerintem valahogy úgy szól, hogy nem az igazi jelenleg. Hogy a jövő mit hoz azt csak ők tudják. Az ok teljesen irreleváns, ahogy írtam ezt ebben a formában csak öngólnak volt jó, hiszen a világon sok helyen pont ezt írták le amit itt látsz. Az meg nem jó sajtó.

törölt tag

válasz #18379748 #32 üzenetére

Az elmosódás, az akadozás és szellemképes megjelenítés messze nem írható az üzemórák számlájára. Ahogy mondjuk a 4 hdmi se...

És egyébként is, demóra szart nem illik kivinni. Ha mégis, akkor tessék kiírni, hogy engineering sample, és akkor mindenki úgy kezeli. Mondjuk a hibák maradéka akkor is elég para, záros határidőn belül nem kéne ilyet csináljon bármi is van. Főleg egy lcd.

Egyébként meg most mit írjon? Hogy ez igen űber fasza? Amikor látja hogy nem? Ne az újságíró hibája legyen már az, hogy nem egy kalibrált, 0 üzemórás dobozos terméket tettek ki, ha már nemsokára árulni is szeretnék, hanem akárhányszázezer órát hajtott lefingott akármit.

Egyébként itt melyik technológiáról van szó, amitől hasra kéne esni? Az egyértelmű 8k-n kívül. Se a panel technológia, se a bemenetek, se más nem igazán akkora mondás hogy leesnék a székről.

törölt tag

válasz Enigma1945 #15 üzenetére

De pont azt írják, hogy nem lenyűgöző a képi világ, maximum a részletesség amit meg tud a felbontás miatt jeleníteni.... Azon túl viszont elfogadhatatlan ebben a kategóriában a felhősödés, a bevilágítás, úgy általában mozgások nem megfelelő megjelenítése eleve wtf kategória, és a többi felsorolt hiba sem.

Új hozzászólás Aktív témák