- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Most is el lehet tüntetni a megfelelő opera:config beállítással:
opera:config#UserPrefs|ShowMenu
Vagy ismételten megkeresed a menüt eltüntető gombot. Itt van egy, amivel ki és be tudod kapcsolni:
opera:/button/Disable%20menu%20bar,,,%22Menu%22,New%20Bookmark%20%3E%20Enable%20menu%20bar,,,,Close
Ezt a címet vedd fel könyvjelzőként, majd a könyvjelzőt drag&drop-al húzd valamelyik eszköztárra.
-
cousin333
addikt
Láthatóan nem készültek fel a bővített Speed Dial minden aspektusára (4x3-at viszont tudja szinkronizálni, de gondolom akár még többet is)...
De mindenre van megoldás.
Az adott bejegyzéshez tartozó honlapot mentsd el könyvjelzőként és a Tulajdonságok-nál, az Azonosító részbe írd be a hozzá tartozó sorszámot.
-
cousin333
addikt
Na, csak most, csak neked megoldottam billentyűzetre is...
Feltételezem, hogy F11-re akarod konfigurálni. Ekkor Ctrl + F12, Advanced, Shortcuts. Kiválasztod a megfelelő keyboard setup-ot, esetleg Duplicate, és Rename, így megmarad az eredeti beállítás is.
Kiválasztod a módosítani kívánt kiosztást, majd Edit. Itt megkeresed a Platform Windows-Unix-MCE, F11 bejegyzést (a felső keresőmezőbe beírod, hogy "F11", akkor már látnod kell), és a jobb oldali részt (eredetileg: "Enter fullscreen | Leave fullscreen") lecseréled erre (duplaklikkel tudod módosítani a bejegyzéseket):
Enter fullscreen & View address bar,2 & View page bar,2 | Leave fullscreen
Entert nyomogatsz, amíg elfogadja, majd OK-zol mindent. Ügyelj arra, hogy a módosított keyboard setup legyen kiválasztva. Innentől kezdve az F11-nek elvileg teljes képernyőre kell váltania, de már fül- és címsávval.
-
cousin333
addikt
"ha teljes képernyőben bekapcsolom a tab és a címsort"
Ezt hogy csináltad?
Én egy saját gombot javaslok ehhez (bár talán bele lehetne szerkeszteni egy billentyűzet-kombinációba, de szerintem így egyszerűbb).
Itt vannak a gombok. Kiválasztod azt, amelyik kell, és vagy drag'n'drop-al (felfelé indítva a mozdulatot) rádobod valamelyik eszköztárra, vagy rákattintasz majd OK. Ekkor bekerül a saját gombok közé és innen - szintén drag'n'drop-al - rakod a helyére.
Ha később erre a gombra kattintasz, akkor teljes képernyőre vált, de megmarad a fülsáv és a címsáv (vagy amit kiválasztottál). Direktbe is linkelném a gombot, de a fórummotor nem engedi.
-
cousin333
addikt
válasz
VladimirR #19 üzenetére
A leggyakoribb kérdések között szerepelt, hogy hogyan lehet kikapcsolni a beépített klienset, illetve, hogy hogyan lehetne használni a jól bevált xy klienst...
Az új megoldás nem indítja el automatikusan a letöltést, de felajánlja a választást minden esetben a saját és a külső torrentkliens között, így az első kikapcsoot követően nem fogod teljesen elfelejteni, hogy ilyet is tud...
Szerintem a mostani megoldás tökéletes lenne, ha lenne Mentés gomb is.
-
cousin333
addikt
Egy apróságot hiányolok a nagy Speed Dial konfigurációból. Miért nem lehet beállítani, hogy frissüljön a Gyorshívó-beli előnézeti kép, ha betöltöm az adott oldalt (mint a Chrome esetében)?
-
cousin333
addikt
"Az is frankó, hogy van benne helyesírás ellenőrző, a rossz benne, hogy mindent aláhúz mivel angol."
Alapból igen, de átállítható magyarra is! Jobbklikk egy szövegmezőben, legalul Language, majd szótár hozzáadása. Kiválasztod a nyelvet, letölti, elfogadod az EULA-t, és kijelölöd, hogy a magyar legyen az alapértelmezett. Ha mégsem lenne az, akkor a már említett Language résznél kell átállítani en-ről hu-ra.
-
cousin333
addikt
Amúgy már a Gyorshívó is testreszabható némileg. A böngésző meg új témát kapott.
A fülsáv bővíthetősége szerintem ismét egy ötletes megoldás, de a keresősáv átméretezése csak az Operában újdonság. Mondjuk engem nem érint, címsávból indítható keresés powa!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gitáros topic
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Motoros topic
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Router gondok
- Fujifilm X
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Fujitsu U727 laptop (12,5FHD/I3-G7/16GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- L390 Yoga 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-8565U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll új akku gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Asus Rog Strix G16
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest