Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liquid Snake
aktív tag
Aranyos játék!
-
Polllen
félisten
válasz
interstate76 #6 üzenetére
Move-val mókáznak, a kisember most lesz nagycsoportos és szívesen hadonászik.
-
interstate76
addikt
Az move-os vagy kontrolleres?
(#3) dreampage Még valami: konkrétan az irányitásra fókuszálva nekem is nagyon bejönnek a fitnesz-, edző- és táncprogramok (YSFE, UFC PT, Just Dance 4 stb.), de nekem az is nagyon tetszik, ahogy a levegőben magad előtt markolászva megsimogatsz egy tigrist a Kinectimals-ban.
-
Polllen
félisten
Ismerőseim kicsiny gyermeke a ps3 saját ilyen játékáért van oda. Jópofa.
-
dreampage
aktív tag
válasz
interstate76 #2 üzenetére
A Kinectes változat ebből a szempontból valóban hasznosabb, főleg egy gyerek számára, de mint játék érintőképernyővel összehasonlíthatatlanul jobban működik. A Kinectet én személy szerint inkább kevésbé ügyesség- és reflex orientált játékokra használnám, ha mozogni kell jobb választás a Dance Central sorozat vagy egy igényesebb fitnesz játék (Nike+ vagy Xbox Fitness). Ezekben kevésbé szembetűnő a Kinect pontatlansága.
-
interstate76
addikt
Nekem/nekünk a kinectes verzió jött be. Ott legalább nemcsak ül a gyerek egy képernyő előtt görnyedve, szinte teljesen passzivan befogadva a rázúduló ingerhalmazt, hanem egyfolytában fut, ugrál, fára mászik, akadálypályán megy végig stb. Mindezt nyilván a szabadban a legjobb végezni, de ha már képernyő előtti lét, akkor jobb, ha aktiv a gyerek - na ezt nyirja ki teljesen a cikkben dicsért érintőképernyős verzió.
(bocs, nincs hosszú i-m)
-
Cyberpunk
félisten
Cuki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest