- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lapom hibrid, DDR3- at is támogat, néhány v3- as procival, de azokban meg nincs turbo, ezért a 2640v3- ra upgradeltem, sztem elég jól karcol, nekem legalábbis hobbilapba bőven elegendő.
Így marad benne a DDR4(a 2640 csak DDR4- et támogat), a fiókban nálam is van több kitt DDR3, de majd találok nekik helyet másik projectben...
Hát összességében mindenféle set ezekből elég jó. Manapság még szinte mindenre, játékosoknak egy magasabb órajelű, komplex munkára meg a mégtöbb magosok, akár kínai lappal is, meg olcsó ECC ramokkal, ahogy a cikked is ajánlja. Nekem már régóta ez a kínai lap volt az álmom, meglett, nem csalódtam, tényleg lazán visz mindent, már ami nekem kell. És még/vagy máris időállónak is tűnik, mivel a Win11 drivereket is frissítik a kínaiak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest