Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lapom hibrid, DDR3- at is támogat, néhány v3- as procival, de azokban meg nincs turbo, ezért a 2640v3- ra upgradeltem, sztem elég jól karcol, nekem legalábbis hobbilapba bőven elegendő.

Így marad benne a DDR4(a 2640 csak DDR4- et támogat), a fiókban nálam is van több kitt DDR3, de majd találok nekik helyet másik projectben...
Hát összességében mindenféle set ezekből elég jó. Manapság még szinte mindenre, játékosoknak egy magasabb órajelű, komplex munkára meg a mégtöbb magosok, akár kínai lappal is, meg olcsó ECC ramokkal, ahogy a cikked is ajánlja. Nekem már régóta ez a kínai lap volt az álmom, meglett, nem csalódtam, tényleg lazán visz mindent, már ami nekem kell. És még/vagy máris időállónak is tűnik, mivel a Win11 drivereket is frissítik a kínaiak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest