Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Őőő, mit írjak? Jelentsem ki? Nyilván nem én nyomoztam le őket személyesen de erről szóltak cikkek.
Talán így a magyar nyelvtan alapján lehet értelmezni a jelentését."de ugye USD-ben is alig történik ilyesmi"
És akkor ez mennyiben releváns arra nézve, hogy az egyik tök anoním, a másik - nem az USD, hanem a számlapénz, ez így kissé félrement - meg nem az.
Csak annyi a különbség mint, hogy itt is lőnek le embereket meg amerikában is... csak ott legális a fegyvertartás.
Itt nekünk így kicsit nagyobb erőfeszítésbe kerülne automatákat szerezni. "Állítólag."
Ezt se próbáltam még, lehet, hogy hülyeséget beszélek... ?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ha nincs elég VGA, akkor jók lesznek a mobil GPU-k is. De még milyen jók!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hegesztés topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest