Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #164 üzenetére
2 hónapos gyerekről szerinted mennyire könnyű olyan fényképet csinálni, ahol nyitva a szeme, belenéz a képbe, nem mozdul be, homogén a háttér (nem apa/anya tartja, vagy ha igen, akkor le vannak takarva) és az arcán kívül semmi sem lóg a képbe?
Elárulom: rohadt nehéz. Ezért vittem előkészített képet, amelyen az összes feltétel teljesül. Illetve nem akartam tovább rontani az ázsiójukat, de ha már így szóba hoztad, akkor elárulom, hogy egy héttel később vittük a kislányunkat is, megint összecsődültek 4-en, szerencsétlenkedtünk jó 20 percet, és nem tudtak egy épkézláb képet készíteni, pedig még nem is volt olyan mozgékony kedvében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest