- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Ha már a freeware szoftvereket emlegeted...
Az MS is készíthetne valamilyen, pl. az Ubuntu szoftverközpontjához hasonló megoldást, ahonnét a normálisabb freeware szoftverek néhány kattintással elérhetőek lennének... Szerintem a szoftverek készítői (legalábbis a többség) ezt biztosan nem vennék rossz néven...
Vagy a Google sorolhatná hátrébb valamilyen módon az "ál freeware" és warezoldalakat, ha valaki beírja pl. a freeware kulcsszót...Gyakran szoktam a Google segítségével kajtatni free programok után egy-egy adott feladatra. Amikor nem ismerem az adott célú program nevét, csak kulcsszavak alapján keresek (szép és jó a sok freeware katalógus: csak azt nem tudom meg, hogy pontosan mire is jó az adott program, nincs elég részlet közölve). Hiába pl. a "freeware" kulcsszó, az első oldalakon csak trial, demo és shareware találatok vannak (mint valami fizetett hirdetések) vegyesen a warezoldalakkal... Aztán a sokadik oldalon találok valami értelmesebb találatot, de az is sok esetben fórumra vezet, de már ez is jó eset, mert legalább ott már megtalálom az adott célra alkalmas freeware programok neveit...
Akinek ebben semmi rutinja nincs, illetve nem szereti az angol nyelvű oldalakat, annak ezerszer egyszerűbb warezolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Battlefield 6 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mozilla Firefox
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (FA506NF) 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest