Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BeerBier senior tag Uraim! Végigolvastam a topikot,és kész vagyok mint a rakottkrumpli. Odáig teljes mértékben egyetértek hogy a warez mint olyan nagyon nem szép dolog. 
 Nade ezekszerint itt léteznek olyan emberek akik annó a WinXP megjelenésekor már elkezdtek gyüjtögetni az akkoriban mégcsak hírből,pletykából se ismert két generációval késöbb érkező Oprendszerre?Ejjha,hiába csak én nem tudok előre tervezni..
 Szép hogy napi szintre lebontva filléres összeg egy eredeti Win megvásárlása,nade a boltban egyösszegben fizeted ki,nempedig naponta viszed be az ötvenforintost.
 Megjegyzem én annó WinXP-t vásároltam dobozzal számlával,egyébbel.És földhözvágott az ára.Máig használom,ugyanis nem telik újra,akárhogy is szeretném...
 Pedig ha már akkor gyüjtögettem volna,tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest