Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- ZIDOO médialejátszók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeerBier
senior tag
Uraim!
Végigolvastam a topikot,és kész vagyok mint a rakottkrumpli.
Odáig teljes mértékben egyetértek hogy a warez mint olyan nagyon nem szép dolog.
Nade ezekszerint itt léteznek olyan emberek akik annó a WinXP megjelenésekor már elkezdtek gyüjtögetni az akkoriban mégcsak hírből,pletykából se ismert két generációval késöbb érkező Oprendszerre?Ejjha,hiába csak én nem tudok előre tervezni..
Szép hogy napi szintre lebontva filléres összeg egy eredeti Win megvásárlása,nade a boltban egyösszegben fizeted ki,nempedig naponta viszed be az ötvenforintost.
Megjegyzem én annó WinXP-t vásároltam dobozzal számlával,egyébbel.És földhözvágott az ára.Máig használom,ugyanis nem telik újra,akárhogy is szeretném...
Pedig ha már akkor gyüjtögettem volna,tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest