Hirdetés
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Ez teljesen hivatalos forrásból volt, apt-get upgrade. Gondolom valami hw specifikus baromságon hasalt el a dolog.
Olyanom is volt a notimon, hogy rendszeresen elborult a wifi. Aztán megjavult az is.
Ügyfélnél is volt olyan, ami miatt szaladni kellett ki, mert nem indult utána a szervere. Szóval, senki sem szent. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyik ismerősömnek megmutattam, hogyan tud Windows alatt a lemezkarbantartóval tárhelyet felszabadítani, mert kezdett betelni a 60GB-os rendszer partíciója. Ez után azért természetesen telefonon is kellett segítenem hozzá, hiába néz ki az az ablak gyakorlatilag ugyanúgy vagy 10 éve...
Startup: ha azokat a progikat kilövöd, a következő nagy frissítéskor visszakerülnek a gépre.
-
törölt tag
Akit én személyesen ismerek, hogy linuxot használ, az már tinédzser korában is linuxot használt. Így értettem a linuxon nevelkedettet. Lehet, hogy előtte használt windows-os eszközt is az iskolában, vagy a szülei gépén, de fiatalon kezdte az ismerkedést a linuxal. Akkor még könnyebben megy. Minél idősebb valaki, annál nehezebben szokik meg új dolgokat.
(#86) sh4d0w: Azt. -
törölt tag
Ezt hozzátettem, csak ezek szerint nem voltam egyértelmű. Én ennyire nem vagyok vaskalapos. Tény, hogy jól megszoktam a hagyományos windows felületet, és örülök is neki, hogy legalább részben visszatértek hozzá. Nagyon furcsa volt a merőben más win8, de azt azért elkezelgettem, pedig az aztán tényleg nagyon más volt. A linuxos GNU-kat viszont nem tudom megszokni. A fő részek, amik mindig szem előtt vannak, még csak csak, mert némelyik egész jól alakítható, de ha valaki nem csak böngészik, meg filmet néz, akkor azért nagy erőfeszítést igényel, hogy 1 hét próbálkozás után ne kukázza az egészet. Gondolom, hogy aki linuxon nevelkedett, annak az az átlátható, mert az már tudja, hogy mit hol keressen, de mondjuk ha valaki elé, aki még életében nem látott számítógépet, oda tennénk egy windowst, meg egy linuxot, biztos, hogy előbbivel boldogulna hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elméletben egy új memóriatípussal lehetne kivédeni a spekulatív végrehajtásra építő side-channel támadásokat.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- Assetto Corsa Competizione
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Google Pixel topik
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD A10-7850K Quad Core FM2+ processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest