- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazahoho
őstag
én ma veszek egy deluxe változatot ,akit érdekel vagy bkérdései lennének írjon pü-ben,mert elég kevés itt a mozgás
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
GumisPeter
senior tag
Nekem is egyre jobban tetszik ez a márka, bár 1-2 éve erősen idegenkedtem tőle, olyan gagyi a neve, talán emiatt.
Ezzel szemezek, modding alapnak tökéletes lenne. A hűtése talán az egyik legszebb és nem olyan gusztustalanul csicsa, mint a Gagyibyte a kifestőkészlet csatlakozóival.
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Dr. Romano
veterán
Basszus ez tényleg nem semmi. Mondjuk érdekesen hatna egy AGP-s vga és egy Phenom 2 párosítás, bár így nyugodhat jöhet akár az AGP-s HD 4870 is
[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Picturemaker #29 üzenetére
Nekem két SocketA-s lapom volt tőlük, és meg kell mondjam, hogy az elsőben kellemeset csalódtam, a második pedig még mindig megvan és meg vagyok vele elégedve.
Egonyolc: 2x8
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Egonyolc
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy ezek a p55-ös lapok hogy osztjálk le a PCI sávokat cross fire-ben?
8-8 vagy 16-16?++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
Dr. Romano
veterán
Meg azért az se semmi hogy néhány tizenezer forintos alaplapjukhoz annyi kábelt, papírt, kiegészítőt, hátlapi USB stb... adnak, amit más gyártó max a deluxe kategóriában kínál.
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Picturemaker
őstag
Rengeteg Asrock lappal raktam már össze gépet, én is használom.
Kb. az X2-es procik megjelenése óta kezdték el összeszedni magukat. Azóta semmiben sem maradnak el a menő márkák mögött, csak árban.
(ill. csak 2 év garit adnak, nem hármat)
A honlapjuk, meg egyszerűen a legjobb. Gyors, áttekinthető és minden egyszerűen megtalálható rajta.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Hebry
senior tag
Egészen kellemesek ezek a lapok..
Nagyon sokat fejlődött az AsRock. -
aram01
nagyúr
legyen így ahogy mondjátok,de bennem azért van még 1 kis majré
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Vigneau
félisten
Én Abit után ASRock-ra váltottam (P35 --> P45), és nem bántam meg. Szerintem tényleg szépen fejlődik a cég. Tuningban is kellemesen teljesít nálam - persze nem tartom magam extrém usernek.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Dr. Romano
veterán
Ez így van, az AS honlapja még az "anyacég" lapjánál is jobb. Volt sokszor hogy ha driver kellett Asus cucchoz a honlapjuk be se jött, vagy karbantartás üzenet fogadott. Az AS site-on egyszer sem történt ilyen (pedig szervizesként mindegyiket sokszor látogatom).
Jah és a weblapjuk nagyon áttekinthető és gyorsan meg lehet találni ami kell (igaz ez majd mindegyik gyártónál így van)Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
BigBear
senior tag
Nagyon kellemes kis lapok. Ha az árak is rendben lesznek, akkor pedig főleg.
El kell fogadni, hogy az ASRock is minőségi termékeket produkál már néhány éve. Régebben tényleg egyszerű alaptermékekkel voltak piacon, s a minőségben se igazán hozták a többi nagyobb gyártót, de mára ez igencsak megváltozott, sőt.
Nem egyszer produkáltak már olyan termékeket, amit a többi gyártó is igencsak megirigyelhetne. Ha az áraikat és a mostani termékeik minőségét tekintem, akkor pedig igencsak példát vehetnének az ASRockról.gabor85: hogy milyen a honlapjuk? Hát először is gyors. Ami igencsak nem mondható el az agyoncsicsázott Asus vagy Gigabyte honlapról. Másrészt messze a legáttekinthetőbb honlapja az ASRocknak van. Lehet, hogy nem annyira csillogó-villogó - hozzáteszem teljesen feleslegesen - mint a többieké, de legalább használható.
-
gabor85
őstag
meg aztán nézd meg a weboldalát - gáááz
amugy én is asrock deszkával hajtott gépet birtokoltam 3 évig. -
aram01
nagyúr
szegény ASRock ilyen "majdnemfasza" lapokat gyárt
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
őstag
Régebben volt Asrock alaplapom. Nagyon megvoltam vele elégedve. Azon filózok, hogy miért nem szerzek be egy ilyen lapot tartaléknak.
-
I.P@trick
csendes tag
Szerintem nem rosszak az AsRock lapok, nálam már bizonyítottak. Az Intel-lel foglalatok terén nem vagyok jóban, mert lényegében nemrég jött ki a core i7, de már az i5 is hamarosan kijön. A lapok felszereltségét nézve nem is lesznek olyan rosszak
[ Szerkesztve ]
Megszólnak, ha részeg vagyok. De mit szólnak,ha szomjan halok?
-
MODERÁTOR
Jók ezek a lapok. Mostanában frankón belehúztak ASRock-éknál is azért. Szerintem az árukat majd bőven megérik, és jól hangzik a felszereltségi listájuk is. Még a legóccsóbb lap is támogatja a teljes értékű kétkártyás rendszereket. Van itt minden ami csak kellhet, és még szépek is. Jó is lenne egy belőlük, csak ne LGA1156 foglalat lenne rajtuk.
-
Ari18
őstag
Hirtelen azt hittem, hogy az Asus lapjainak az adatai láttak napvilágot ,de nem
Nem rosszak ezek a lapok, igaz én sem vagyok oda az ASRock-ért. Ha az árak az Asus lapjai alá lesznek pozicionálva, akkor még megérné.[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
asrock, nálam még mindig "alja" márka... lassan annyiért tolja a lapjait, mint az anyacége.
inkább gigabyte. csók.
-
Dr. Romano
veterán
Jól van jönnek a friss AS cuccok, nagyon helyes (azonban az Intel 2. számú foglalatának meglététől nem vagyok elragadtatva. )
-
vd1992
tag
Alkotott az ASRock De miért a Deluxe-n van 16 fázis, és az Extreme-n csak 8? szerintem az extreme-n kéne lenne a 16-nak....
-
Stiky
senior tag
AGP-s mikor lesz?!
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Dyno
veterán
Na jó kis hír gyűlik a választék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...