- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazahoho
őstag
én ma veszek egy deluxe változatot ,akit érdekel vagy bkérdései lennének írjon pü-ben,mert elég kevés itt a mozgás
-
GumisPeter
senior tag
Nekem is egyre jobban tetszik ez a márka, bár 1-2 éve erősen idegenkedtem tőle, olyan gagyi a neve, talán emiatt.
Ezzel szemezek, modding alapnak tökéletes lenne. A hűtése talán az egyik legszebb és nem olyan gusztustalanul csicsa, mint a Gagyibyte a kifestőkészlet csatlakozóival.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Picturemaker #29 üzenetére
Nekem két SocketA-s lapom volt tőlük, és meg kell mondjam, hogy az elsőben kellemeset csalódtam, a második pedig még mindig megvan és meg vagyok vele elégedve.
Egonyolc: 2x8
-
Egonyolc
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy ezek a p55-ös lapok hogy osztjálk le a PCI sávokat cross fire-ben?
8-8 vagy 16-16? -
Picturemaker
őstag
Rengeteg Asrock lappal raktam már össze gépet, én is használom.
Kb. az X2-es procik megjelenése óta kezdték el összeszedni magukat. Azóta semmiben sem maradnak el a menő márkák mögött, csak árban.
(ill. csak 2 év garit adnak, nem hármat)
A honlapjuk, meg egyszerűen a legjobb. Gyors, áttekinthető és minden egyszerűen megtalálható rajta. -
Hebry
senior tag
Egészen kellemesek ezek a lapok..
Nagyon sokat fejlődött az AsRock. -
aram01
nagyúr
legyen így ahogy mondjátok,de bennem azért van még 1 kis majré
-
Vigneau
félisten
Én Abit után ASRock-ra váltottam (P35 --> P45), és nem bántam meg. Szerintem tényleg szépen fejlődik a cég. Tuningban is kellemesen teljesít nálam - persze nem tartom magam extrém usernek.
-
Dr. Romano
veterán
Ez így van, az AS honlapja még az "anyacég" lapjánál is jobb. Volt sokszor hogy ha driver kellett Asus cucchoz a honlapjuk be se jött, vagy karbantartás üzenet fogadott. Az AS site-on egyszer sem történt ilyen (pedig szervizesként mindegyiket sokszor látogatom).
Jah és a weblapjuk nagyon áttekinthető és gyorsan meg lehet találni ami kell (igaz ez majd mindegyik gyártónál így van) -
BigBear
senior tag
Nagyon kellemes kis lapok. Ha az árak is rendben lesznek, akkor pedig főleg.
El kell fogadni, hogy az ASRock is minőségi termékeket produkál már néhány éve. Régebben tényleg egyszerű alaptermékekkel voltak piacon, s a minőségben se igazán hozták a többi nagyobb gyártót, de mára ez igencsak megváltozott, sőt.
Nem egyszer produkáltak már olyan termékeket, amit a többi gyártó is igencsak megirigyelhetne. Ha az áraikat és a mostani termékeik minőségét tekintem, akkor pedig igencsak példát vehetnének az ASRockról.gabor85: hogy milyen a honlapjuk? Hát először is gyors. Ami igencsak nem mondható el az agyoncsicsázott Asus vagy Gigabyte honlapról. Másrészt messze a legáttekinthetőbb honlapja az ASRocknak van. Lehet, hogy nem annyira csillogó-villogó - hozzáteszem teljesen feleslegesen - mint a többieké, de legalább használható.
-
gabor85
őstag
meg aztán nézd meg a weboldalát - gáááz
amugy én is asrock deszkával hajtott gépet birtokoltam 3 évig. -
aram01
nagyúr
szegény ASRock ilyen "majdnemfasza" lapokat gyárt
-
-XadAnuX+
őstag
Régebben volt Asrock alaplapom. Nagyon megvoltam vele elégedve. Azon filózok, hogy miért nem szerzek be egy ilyen lapot tartaléknak.
-
I.P@trick
csendes tag
Szerintem nem rosszak az AsRock lapok, nálam már bizonyítottak. Az Intel-lel foglalatok terén nem vagyok jóban, mert lényegében nemrég jött ki a core i7, de már az i5 is hamarosan kijön. A lapok felszereltségét nézve nem is lesznek olyan rosszak
-
Jók ezek a lapok. Mostanában frankón belehúztak ASRock-éknál is azért. Szerintem az árukat majd bőven megérik, és jól hangzik a felszereltségi listájuk is. Még a legóccsóbb lap is támogatja a teljes értékű kétkártyás rendszereket. Van itt minden ami csak kellhet, és még szépek is. Jó is lenne egy belőlük, csak ne LGA1156 foglalat lenne rajtuk.
-
Ari18
őstag
Hirtelen azt hittem, hogy az Asus lapjainak az adatai láttak napvilágot ,de nem
Nem rosszak ezek a lapok, igaz én sem vagyok oda az ASRock-ért. Ha az árak az Asus lapjai alá lesznek pozicionálva, akkor még megérné. -
g@bo
nagyúr
asrock, nálam még mindig "alja" márka... lassan annyiért tolja a lapjait, mint az anyacége.
inkább gigabyte. csók.
-
Dr. Romano
veterán
Jól van jönnek a friss AS cuccok, nagyon helyes
(azonban az Intel 2. számú foglalatának meglététől nem vagyok elragadtatva.
)
-
vd1992
tag
Alkotott az ASRock
De miért a Deluxe-n van 16 fázis, és az Extreme-n csak 8? szerintem az extreme-n kéne lenne a 16-nak....
-
Stiky
senior tag
AGP-s mikor lesz?!
-
Dyno
veterán
Na jó kis hír gyűlik a választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az első körben négy új modell jelenik meg.
- 2 x 32 GB kit 6000 MHz CL30 DDR5 G.Skill Tident Z5 Neo RGB 10 év garancia!!!
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- GIGABYTE B365M D3H Alaplap
- Crucial Ballistix Red 2x16GB DDR4 3600MHz CL16 kit (garancia: Alza, 2030.11.02-ig)
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest