- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Jim Tonic #28 üzenetére
TV Box-ra gondoltam és/vagy Stickre.Aki ilyet vesz annak van bizonyos elképzelése.Majd megveszi,használja,de mi lenne ha neteznék is vele,majd mi lenne ha játszanék is vele,vagy akár flash játékok és így tovább...el is érkeztünk a gép határaihoz.
A TM8C-s gépemet pusztán HI10p-s anyagok lejátszására vettem,majd elkezdtem vele netezni,majd játszani és egyre több dolgot bíztam rá.Én a memória határait értem el,de itt az soc is harmatosan gyenge.tjb007 : Ezekre biztos jó (nem volt ilyen ketyerém),ár amikor 12 ropiért (itthon) S805-ös sticket lehet kapni Mali 450-es gyorsítóval szerelve...menyibe fájhat egy ilyen motyó?Max 5-6 ropi amit ér de nem több.
Nem győztök meg2015-ben ez nem logikus döntés,hanem raktársöprés
-
Fiery
veterán
Ez a SoC olyan tabletek motorjat adja majd, ami sok fejlodo orszagbeli tarsunk szamara az elso es/vagy egyetlen szamitogepet fogja jelenteni. Ha ebbol a szemszogbol nezzuk, akkor a teljesitmeny teljesen lenyegtelen. Ha mar megadja a juzernek azt az elmenyt, hogy tud webezni, emailezni, arckonyvezni, videokat ill. fotokat nezni, jatszani (stb), akkor az fantasztikus lesz a celkozonseg szamara. A semminel me'g egy lassu tablet is ezerszer jobb. Mi itt kis hazankban akarmennyire rinyalunk sokszor, a vilag lakossaganak nagytobbsegenel jobban es konnyebben elunk. Nem nekunk keszulnek ezek a filleres vackok, ezert lenyegtelen, hogy mennyire szutyoknak talaljuk oket. Akiknek keszul, azok imadni fogjak.
-
Most tényleg Mali 400 MP-2,2015-t írunk!!!legalább 450 lenne,vagy MP4 de MP2
-
Penguin95
senior tag
-
hemaka
nagyúr
Dől a sz.r hamarosan, megint...
-
Semmi baj ezzel. Tabletet nem kell ezzel venni, de beágyazott rendszerekbe, miniszámítógépekbe teljesen jó.
-
Milka 78
nagyúr
Baromi nagyon fájt volna egy 450 mp-t licencelni (és akkor még reálisan gondolkodom árban/szintben)...ez az soc hiába 5 dodo,egy forintot sem ér
-
bteebi
veterán
IGP-ben nem erős, de budget megoldásokhoz azért még jó lehet. A HD felbontást azért még elég jól meg tudja hajtani, az meg 5"-ig elég. Tény, játszani nem lehet majd rajta, de majdnem minden máshoz meg elég lesz.
-
DooMbo
tag
... "a friss lapkában egy ARM Mali-400 dolgozik MP2-es konfigurációban" ... "de ez a lapka még így is elég jó a fentebb említett listaáron" ...
Valaki mondja már meg nekem, akkor mi nem lett volna elég jó...???
-
DooMbo
tag
válasz
twollah1976 #15 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom... Már évekkel ezelőtt is gyengének számított de 2015-ben egyenesen kövület... Legalább egy Mali-450MP4-et raktak volna bele... az 4x-es gyorsulás lett volna a Mali-400MP2-höz képest. Értem én, hogy olcsó, de akkor minek a 4db A53 mag, ha a gpu még az alap feladatokba is beleizzad hd kijelzőn...
-
twollah1976
őstag
Ez a Mali-400 sose fog kipusztulni.
-
bollokcs80
Korrektor
Ez nagyon gáz....
-
GIJoe
addikt
A Mali-450 mennyivel került volna többe?
-
Peet91
aktív tag
És újraéled a 7 colos dzsunka tabletek rohama! Hiánypótló.
-
Ezt még az unokáink is látni fogják.
-
Penguin95
senior tag
Megint kezdődik az MSM7227A szindróma? Az se akart kipusztulni, a jelek szerint ez a Mali sem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát, nyilván ez volt olcsó, de valami újabb Txx sorozatos Malit szívesebben láttam volna.
-
LordX
veterán
/facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az A64-es lapkának ezt a részét sokan erősebbre várták, de így is egy 5 dolláros termékről van szó, amit a kínai tabletgyártók imádni fognak.
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest