Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sennalacy
üzenetére
Szerintem a közös cache nem éri meg, mert az IGP csak teleszemetelné, ami a CPU-nak nagyon rossz. Esetleg olyan formában tudom elképzelni, hogy a közös gyorsítótár teleszemetelése nem rontja a procimagok teljesítményét drámaian. Egyéb formában inkább korlátoznám az IGP írási jogát egy olyan tárba, amit a CPU is elér, sőt, aktívan használ.
A közös rendszermemória mellett igazából logikailag el lehet különíteni egy szeletet a rendszermemóriából, melyet az IGP továbbra is grafikai adatok tárolására használna. Ez szerintem így is fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő